Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Astropohdintoja -blogi

1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234

Subscribe RSS

 Pimennyksistä osa 2. Kuun pimennys 27.7.2018
27.07.2018 18:53 | Emelia

Pimennyksistä osa 2 / 2018

27.7.2018 Kuun pimennys 04° Vesimies 44'

Kuun pimennykset tapahtuvat, kun Maa sijoittuu kiertoradallaan sopivasti Auringon ja Kuun väliin.

Johtuen Kuun läheisyydestä suhteessa Maahan Kuun täydelliset pimennykset ovat todennäköisempiä ja helpompia havaita eripuolilla Maata, kuin Auringon pimennyksiä, joita havaitaan yleensä hyvin rajoitetuilla alueilla.

Kuun valohan on heijastumaa Auringosta, joten Maan varjon osuessa Kuuhun, se ”pimentyessään" punertuu, Maan ilmakehän heijastaessa ja taittaessa Auringon valoa takaansa, aina Kuuhunkin asti.

Tästä pimennyksestä on puhuttu nyt paljon, koska se on kestoltaan harvinaisen pitkä, kokonaisuudessaan 6 tuntia 14 minuuttia ja pisimmillään pimennys voi kestää 6 tuntia 47 minuuttia. Kyseessä on siis vuosisadan toistaiseksi pisin pimennys.

Parhaiten pimennystä pääsee seuraamaan eteläisessä Suomessa. Kuun pimennys alkaa puolivarjopimennyksellä jo 20.15, mutta Suomessa Helsingin korkeudella Kuu nousee horisontin yläpuolelle vasta 21.52, jolloin menossa on jo pimennyksen osittainen vaihe.

Täydellinen pimennyksen vaihe alkaa 22.30 ja Oulun korkeudella asuvat ehtivät mukaan tarkkailemaan Kuun noustessa siellä 22.37 . Pohjoisen valoisuus voi kuitenkin vaikuttaa myös havainnointiin.

Syvimmillään pimennys on 23.22 ja täydellinen vaihe päättyy 0.13. Lopullinen viimeinen puolivarjopimennys päättyy 02.29. (Lähde: www.ursa.fi)

Perinteisesti Auringon Pimennykset on yhdistetty kuninkaisiin, valtionpäämiehiin ja julkisuuden henkilöihin liittyviin asioihin, tapahtumiin ja onnettomuuksiin. Kuun pimennykset on puolestaan  liitetty tavalliseen kansaan, joukkoihin ja kansakuntiin, sekä niitä koskettaviin asioihin ja tapahtumiin. Syyt näihin erotteluihin löytyvät käytännön syistä, sillä Auringon pimennyksiä voi havaita vain hyvin rajallisilla alueilla ja Kuun pimennykset näkyvät isommilla alueilla ja laajemmille joukoille.

Tässä Kuun pimennyksessä Kuun reitti sijoittuu siten, että Kuun nousun jälkeen, se näkyy melko laajalla alueella. Lisäksi Kuu on myös Maasta katsoen kiertoratansa kaukaisimmassa leikkauskohdassa, apogee/ apogeum, eli yhtymässä Alasolmuun. Pimennyksessä Alasolmu onkin 05° Vesimies 53' ja siten hyvin tarkasti yhtymässä Kuuhun (04° Vesimies 44').

Kuun Pimennys 27072018

Kuten aiemmassa bloggauksessa tuli mainittua, pimennysten vaikutus ja voimakkuus syntyvät siitä, kauanko ne kestävät ja kuinka lähellä Solmuja ne tapahtuvat.

Näin ollen tästä näkökulmasta tämä Kuun pimennys on voimallinen ja johtuen pituudesta, sen kohta tulee olemaan aktiivinen hyvin pitkään tulevina vuosina.

Edellinen Auringon pimennys tapahtui Ravun merkissä, joka nosti Kuun esille osaksi tätä pimennysten jaksoa. Oman lisänsä tuohon edelliseen pimennykseen toi oppositiosta Pluto, joka kaappasi pimennyksen hallintaansa.

Viimeiset pari viikkoa ovat olleet helteisiä ja haastavia monin erilaisin tavoin. Ravun hallitsijana Kuu liittyy paitsi hoivaamiseen, myös kotimaahan, kotimaan tuotteisiin, sekä niiden parissa työskenteleviin ihmisiin. Kesä on ollut hyvin helteinen eripuolilla maailmaa ja kuivuus, sekä metsä- / maastopalot ovat aiheuttaneet suuriakin menetyksiä.

Allekirjoittaneen kohdalla edellinen pimennys tapahtui radixin Kuuni, Ravun, merkissä ja nyt tämä Kuun pimennys tulee hyvin tarkasti kolmioon Kuulleni. Viime viikot ovat olleet henkilökohtaisesti ja fyysisestikin hyvin haastavia, joten ehkä tämä pimennys tuo helpotuksen. Mutta viimeistään elokuun pimennys sitten.

Edellisessä kirjoituksessani taisin myös sivuta mitä eroa on Yläsolmun ja Alasolmun pimennysten ”tuntumisella”. Usein asiat tuntuvat saavan vauhtia ja tapahtumat nopeutuvat Yläsolmun pimennyksessä. Ja siksi ne usein mielletään myönteisemmiksi. Alasolmun pimennykset koetaan tavallisesti haasteellisemmiksi ja vaativammiksi, pakottaen johonkin muutokseen, joka ei ehkä miellytä ensi alkuun. Kaikki muutokset, joita pimennykset tuovat, ovat kuitenkin aina lopulta eduksi ja hyväksi.

Nimestään huolimatta Vesimies kuuluu ilmamerkkeihin ja pimennykset tuossa merkissä nostavat esiin kapinallisuutta, erikoislaatuisia ajatuksia ja tapahtumia, oikullisuutta, humanitaarisuuden, sekä koko ihmiskuntaa koskettavia tietoja, taitoja ja palveluita. Uranuksen, Vesimiehen hallitsijan, energia on kapinallista, yllättävää, äkkinäistä, odottamatonta ja järkyttävääkin.

Vesimies pimennyksiin liittyy humanitaarisuuden lisäksi kaikenlaiset erikoisuudet, mutta samalla myös irrallisuus, välinpitämättömyys ja jopa tunnekylmyys, sekä erikoinen huumorintaju. Yhdessä edellisen Rapu pimennyksen (kvinkunssi/ opposition viereisen merkin) kanssa Vesimies ei toimi oikein sopuisasti. Nyt kannattaakin keskittyä radikaalien ajatusten ja ideoiden sijaan yhteiskunnallisin ja humaaneihin hyviin asioihin globaaleillakin tasoilla.

Tässä pimennyksessä Kuun ja Alasolmun kanssa osallisena on toiminnan ja tulen taivaankappale Mars myös. Mars 3⁰ Vesimies 58’ on ivan Kuun tuntumassa. Tämä tekee tällä kertaa Marsista pimennyksen toisen hallitsijan yhdessä Uranuksen kanssa, joka neliöi pimennystä ja Kuuta Härästä (02⁰ 30’). Aurinko oppositiosta Leijonasta, myös tulimerkki, lisää vain pökköä pesään.

Tämän pimennyksen keskeisiä tekijöitä ovat siis tulen ja ilman elementit. Ja molempia olemme saaneet jo nyt viime päivinä kokea. Mars edustaa tulta, kuumuutta, hyökkäävyyttä ja kulkutauteja. Uranus puolestaan tietotekniikkaa, sähköä, astrologiaa, keksintöjä ja ihmiskuntaa hyödyttäviä keksintöjä ja tekoja.

Esimerkiksi Suomikin on nyt lähettämässä palomiehiä keski- Ruotsiin avustamaan metsäpalojen sammutuksessa ja vapauttamaan varmasti jo erittäin uupuneita palomiehiä lepäämään.

Vesimies- pimennyksiin liittyvistä säiden ääri-ilmiöistä saatiin jo makua Kreikasta, jossa metsä-/maastopalojen (Rapua) jälkeen saatiin rankkasateita (Vesimies).

Säihin liittyvät ääri-ilmiöt ovat puhuttaneet kaikkia näiden helteiden keskellä. Kasvihuone-ilmiö on jälleen noussut keskusteluihin ja sen mahdolliset vaikutukset meille täällä pohjoisessa myös. Metsä-/ maastopalovaroitukset, kehotukset välttää veden turhaa käyttöä tietyillä pohjavesialueilla, pitkään jatkuneen kuivuuden johdosta maanviljelijöiden kasvava ahdinko ja rehevöityneiden järvien kala- ja simpukkakuolemat ovat karua kertomaa jo nyt.

Oman sormensa tähän pimennykseen tökkää myös niukkuuden ja rajoitusten edustaja, Saturnus, Kauriin 03⁰ 47’, ollen Kuuhun semisekstiilissä (30⁰) ja kvinkunssissa (150⁰).

Kuten jo aiemmin tuli todettua, Kuun pimennykset koskettavat meitä kaikkia, mutta konkreettisimmin meitä, joilla on tekijöitä omilla kartoilla merkkien ensimmäisillä asteilla.

Erityisesti asteet 2-5 ovat tämän pimennyksen kartan herkät asteet, kun pyritään pitämään mahdollisimmat tiukat orbit.

Pimennyksen kanssa samaan aikaan meillä on myös Marsin oppositio, joka tapahtui edellisen kerran toukokuussa 2016. Nyt Mars on siis tiukasti oppositiossa Aurinkoon ja näiden kahden taivaankappaleen väliin sijoittuu Maa.

Pimennyksessä Marsin voi nähdä paljain silmin Kuun vieressä, punaisena, hehkuvana pisteenä.

Illalla katse alas horisonttiin, sillä Kuu kulkee tällä hetkellä hyvin alhaalla. Kuu nousee kaakon ja etelän suunnasta, riippuen sijainnista.

Kuun valokuvaamisesta

Kuun pimennyksen kuvaaminen on kohtuullisen helppoa verrattuna tavallisen täysikuun valokuvaamiseen. Tavallisesti Kuun oma valo on niin voimakas, että se ”polttaa” omat ääriviivansa kirkkaudellaan. Pimennys toimii tällä kertaa suodattimena.

Jopa puhelimella voi saada ihan kohtuullisia kuvia, jos kännykässä on mahdollisuus laittaa ammattiasetukset. Ainoa heikkous puhelimissa on zoomi.

Tämä kuva on otettu Huawei Honor 7 lite -puhelimella.

Asetukset

Seuraava pimennys on jälleen osittainen Auringon pimennys 11.8.2019 - siitä ehkä jotain myöhemmin, ehkäpä...

Kaikille oikein antoisaa Kuun pimennyksen iltaa!! Toivottavasti taivas on selkeä ja voimme kuvailla ja nähdä hienon pimennyksen tapahtuman missä olemmekaan.

 


 - Emelia | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5. Pisteet: 5.000 (1)
|
 Osittainen Auringon Pimennys Ravussa 13.7.2018
13.07.2018 00:57 | Emelia

Osittainen Auringon Pimennys 13.7.2018 Ravussa

Perjantaina aamulla 05:47 meidän aikaa on jälleen UusiKuu ja samalla myös osittainen Auringon Pimennys, joka on nähtävillä ainoastaan Australian eteläisimmissä osissa.

Huolimatta tarkoin rajatusta alueesta, jossa pimennyksen voi nähdä, on sen voiman ja tiivistymisen voinut aistia jo useamman päivän ajan esim. väsymyksenä, olemisen raskautena tai tietynlaisena odottamisen tunteena.

Tämän osittaisen pimennyksen aikaan Aurinko on siis 20⁰ Rapua 41’ ja Kuu kulkee tuon asteen ylitse ja samalla Auringon ja Maan välistä, osittain pimentäen Aurinkoa.

Pimennysten voimakkuutta määritellään yleensä sillä kuinka peittäviä ne ovat (osittainen, puolivarjo, täydellinen) ja kuinka kauan kestävät, sekä kuinka lähellä Kuunsolmuja ne tapahtuvat. UudenKuun pimennykset tapahtuvat 18,5 asteen Solmuista. Solmut ovat vahvoja energisiä kohtia taivaalla ja kaikki tekijät niiden lähellä saavat niiden avulla valtavan energiapurkauksen. Solmujen ansiosta pimennysten kohdat jäävät hehkumaan pidemmäksi aikaa pimennyksen jälkeen ja aktivoituvat uudelleen jokaisen pimennys asteen ylittävän transiitin myötä. Pimennysten elinkaaret vaihtelevat niiden vahvuuden mukaan 1-7 vuoden välillä, kun keskimääräinen vaikutuksen pituus on 3,5 vuotta.

Erityisen herkkiä pimennyksen kohdat ovat Marsin ja Saturnuksen ylitystransiiteille.

Tämä pimennys tapahtuu Vedenmerkissä, Ravussa ja Kuun hallitsemalla omalla alueella, 15 asteen päässä Yläsolmusta. Pimennyksen Herraksi ja hallitsijaksi tulisi näin ollen pimennyksen tekevä Kuu ja tulkinta olisi sen mukainen, mutta …

Yleensä pimennyksen aikaan Auringon ja Kuun läheisyyteen hivuttautunut Valoja vahvempi taivaankappale voi ottaa poikkeuksellisena pimennyksen hallitsijan roolin, mutta nyt ei näin olekaan, sillä vastapäätä 180⁰ päässä Kauriissa opponoi pimennystä Pluto, joka voimakkaana ja vahvana tunkee tuohon rooliin. Pluton sijainnin vastapiste on aina transiittinakin vahva muutoksessa mukana olevien ihmisten ja tekijöiden alue, samaan tapaan kuin Yläsolmu, Pluton edustaessa aluetta, jolla muutoksia tarvitaan ja ne tapahtuvat.

Kartalla elementeissä ja laaduissakin hallitsevaksi nousee Vakaa Vedenmerkki, eli Skorpioni, Pluton hallitsema. Tässä pimennyksessä Plutolla on vahva rooli, joten jotain nousee esiin, paljastuu ja muutos voi alkaa.

Toinen silmiin osuva Valojen aspekti on kolmio Neptunukseen myös Vedenmerkissä, 16⁰ Kaloja.

Tällä kertaa en kirjoita näistä transiittiaspekteista oikeastaan tätä enempää, koska monet muut, myös suomalaiset blogit niistä ovat jo kirjoittaneet. Tarkastellaan siis pimennyksiä ja tätäkin pimennystä hieman toisenlaisesta näkökulmasta.

Pimennyksillä on ollut vanhastaan huono maine ja kaiku, ja tämä juontaa juurensa muinaisiin astrologeihin, jotka varoittivat valtioiden johtajia ja päämiehiä mahdollisista pimennysten mukanaan tuomista muutoksista, jotta nämä voisivat niihin reagoida tarvittaessa. Valitettavasti usein nämä ahneet ja ikävät valtioiden johtajat käyttivät saamaansa tietoa pelotellakseen ja manipuloidakseen kansalaisiaan toivomallaan tavalla pimennysten jälkeen.

On totta, että pimennyksiä on erilaisia ja toiset tuovat tullessaan enemmän haasteita, kuin toiset. Kysymys on aina kuitenkin muutoksesta, jota yleensä alitajuisestikin odotetaan.

Yleensä Yläsolmun pimennyksiä pidetään helpompina kokemuksellisesti, ja ne voivat toimia kuin aallonharjalla surffailuna muutosten keskellä, eikä itse tarvitse tehdä tai ponnistella asioiden eteen. Alasolmun pimennyksiä pidetään yleensä haasteellisempina ja vaativampina, jotka voivat uuvuttaa ja imeä energiaa. Pimennysten kohdalla on kuitenkin aina kysymys muutoksesta ja uudistumisesta.

Tähän pimennykseen liittyvät asiat ja tapahtumat ovat todennäköisesti saaneet jo alkunsa viimeisten 10 päivän aikana, ja ottavat vauhtia alleen pimennyksen jälkeen. Asioita alkaa tapahtua sillä elämän alueella (Huoneessa), jossa omalla kartalla pimennys tapahtui. Elämä vilkastuu, aktivoituu ja muuttuu eloisammaksi sillä alueella missä pimennys tapahtui.

Mikäli omalla kartalla, syntymäkartalla (radix/natal), progressiivisella- tai Auringon Paluulla on jokin taivaankappale pimentymässä myös 20⁰ Rapua, tämä tulee todellakin vaikuttamaan henkilökohtaisella tasolla hyvin vahvasti.

Erityisesti mikäli omalla kartalla pimentyvänä on Aurinko, Kuu, Askendentti (Asc), Keskitaivas (Mc) tai kartan, Askendentin, eli Nousumerkin hallitsija, muutokset ovat pitkälle elämään vaikuttavia ja ratkaisevia henkilökohtaisella tasolla. Kysymys voi olla konkreettisesta muutosta asuinpaikan suhteen tai muutoksista tavoitteissa ja elämänpäämäärissä. Itselle tärkeät asiat, päätökset ja valinnat ovat osa muutosta.

Jokainen taivaankappale edustaa oman luonteensa, energiansa ja alueensa mukaisia asioita, tapahtumia ja ihmisiä. Vaikka muutokset voivat tuntua vaikeilta, niitä tarvitaan, jotta elämä pysyy eloisana ja edistymistä, sekä kasvua tapahtuu. Pimennysten tehtävä on ohjata ja muuttaa yksilön elämän suuntaan tarvittaessa, jotta voidaan tehdä itselle ja elämäntehtävälle tärkeitä asioita, valintoja ja muutoksia. Joskus muutokset voivatkin kohdistua työhön, ammattiin tai uralle, kun on kyse tavoitteista ja elämän päämääristä.

Edellä mainittujen persoonallisten tekijöiden lisäksi myös muut taivaankappaleet tarkasti mukana pimennyksessä voivat kertoa mitä ja miten tapahtuu, millä elämänalueella, sekä ketkä ovat osallisia.

Auringon Paluulla, paluun aikaan tapahtuvat pimennykset ovat hyvin harvinaisia. Mikäli Auringon Paluulle tulee pimennys, täytyy sekä paluun hetken että pimennyksen GTM ajat olla vain tuntien sisällä toisistaan. Kun Solmut kiertävät zodiakin 19 vuodessa, tälle kierrokselle voi mahtua yksi tällainen Auringon Paluu.

Sen sijaan Auringon Paluulla voi olla jokin muu taivaankappale pimennyksen kanssa samalla asteella, joka siten saa osansa pimennyksestä ja vaikuttaa periodiin.

Pimennykset herkistävät myös sen asteen, jolla ne tapahtuvat, joten mikäli muissa merkeissä on taivaankappaleita kyseisellä asteella ne todennäköisesti vaikuttuvat pimennyksestä myös. Erityisen tehokkaasti toimivat oppositiot ja neliöt, jotka ovat haasteellisina toiminnallisempia ja asioita tapahtumaan laittavia aspekteja, mutta myös pehmeämmät kulmat kannattaa tarkistaa. Orbit aspekteja tarkasteltaessa kannattaa pitää hyvin tiukkoina, erityisesti progressiivisella kartalla vain 1⁰.

Tarkastelun kohteena näin ollen on 19-21 astetta kaikissa merkeissä ja kaikilla tarkastelun kohteeksi halutuilla kartoilla.

Mikäli näille asteille ei osu mitään omalla kohdalla tapahtuvat pimennyksen vaikutukset sillä elämän alueella eli Huoneessa, jossa pimennys tapahtuu. Pimennysten mukana tuomat muutokset ja uudistuminen koskettavat kyllä kaikkia, osaa enemmän ja toisia vähemmän. Yleensä tuolla elämänalueella on uudistumisen ja terveemmän asioiden hoitamisen tarvetta, jotta kehitystä pääsee tapahtumaan.

Seuraavassa hyvin lyhykäisesti Huoneiden teemoista pimennysten alueina. Lisää avainsanoja löytyy…

1. Huone on elinvoiman, lähiympäristön, ensivaikutelmien ja Marsin aluetta. Suhtautuminen itseen ja ulkoinen olemus. Nyt kannattaa panostaa itseensä, terveyteen ja omaan hyvinvointiin.

2. Huone on omien ansioiden, arvojen ja liikuteltavien omistusten, Venuksen aluetta. Muutoksia tuloissa, tulot tai velat voivat kasvaa, tehdään hankintoja. Taloudellisen tilanteen, materiaalisen omaisuuden ja omistusten uudelleen arviointi.

3. Huone on henkisyyden, mielen, kommunikoinnin ja vuorovaikutuksen, Merkuriuksen aluetta. Kiirettä, hoidettavia asioita, sopimuksia ja paperitöitä paljon. Mieli aktivoituu ja uusia ideoita voi syntyä.

4. Huone on kodin, perheen, vanhempien, kiinteän omaisuuden ja turvallisuuden, sekä Kuun aluetta. Kotiin, perheeseen ja omiin asioihin liittyvät jutut tärkeitä pimennyksen johdosta. Herkkyys korostuu, toisten kanssa toimeentulo ja vuorovaikutus voivat olla keskeisiä, sekä naisiin liittyvät asiat.

5. Huone on rakkauden, lasten, romantiikan, taiteellisen ilmaisun, viihteen, urheilun jne. sekä Auringon aluetta. Käsitys itsestä voi olla korkealla tai alhaalla. Ystävyydet ja itseilmaisu. Henkilökohtaisen voima ja valta huomion kohteena.

6. Huone on arkisten asioiden hoitamisen ja velvollisuuksien, aikataulujen, tehtävien, palveluiden, työn teon ja työkavereiden, terveyden ja sen hoitamisen, lemmikkien ja Merkuriuksen aluetta. Muutokset velvollisuuksissa, rutiineissa ja tehtävissä ovat nyt mahdollisia.

7. Huoneen piiriin kuuluvat toiset ihmiset, jotka vaativat huomiota, eli kumppanit, liikekumppanit, viholliset, vastustajat, neuvonantajat ja asianajajat, Venuksen alueella. Pimennys suhteiden alueella voi muuttaa tärkeitä suhteita, voi olla karmallisia kohtaamisia tai eroamisia.

8. Huone on verojen, vakuutusten, yhteisten varojen, perintöjen, testamenttien, jaetun omaisuuden ja Pluton aluetta. Mahdollisuus uudistaa prosesseja, seksuaalisuutta tai sukupuolisuutta. Pimennyksen osuessa tällä alueelle voidaan ottaa laina tai pohtia velkoja, pysyviä muutoksia, kiihkeitä ihmissuhteita voi myös syntyä.

9. Huone on korkeampien opintojen ja koulutuksen aluetta, sisältäen mm. kauaskantoiset suunnitelmat ja visiot, pitkät matkat, ulkomaat ja ulkomaalaiset, puolison/ kumppanin perheenjäsenet ja heidän puolisonsa ja perheensä, uskonnot ja filosofian, Jupiterin aluetta. Opinnot, koulutus tai matkustaminen voivat korostua pimennyksen osuessa tälle alueelle.

10. Huone on julkisen maineen ja aseman, ammatillisuuden/ uran, viranomaisten, huomion hakemisen ja Saturnuksen aluetta. Pimennyksen osuessa tälle alueelle tullaan huomiota saamaan joko työssä tai julkisuudessa, joten kannattaa valmistautua. Voi olla myös vaatimus ottaa lisää vastuuta.

11. Huone on ystävien, sosiaalisten ryhmien, toiveiden ja haaveiden, ihanteiden ja Uranuksen aluetta. Luovat tavoitteet ja toiminta jaetaan ystävien ja ryhmien kanssa. Muutokset ihmissuhteissa, ryhmissä, järjestöissä ja yhteyksissä/ sidoksissa todennäköisiä, kun pimennys osuu tänne. Mahdollisuus myös dynaamisille kontakteille, jotka voivat vaikuttaa muihin suhteisiin. Äkkinäisiä muutoksia.

12. Huone varastoi menneet teot, sisältää mm. alitajuisen mielen, unelmat ja unet, salaisuudet, taustalla ja kulisseissa toiminta, palautuminen ja toipuminen, synnytys, vankeus tai vetäytyminen omiin oloihin, Neptunuksen aluetta. Sisäisiä asioita voidaan tutkia ja pyrkiä vakaaseen elämään pimennyksen osuessa tälle alueelle. Muutoksen ja muuntumisen aika, mahdollisesti matkustelua.

Koska pimennykset ovat globaaleja ilmiöitä, ne vaikuttavat meihin kaikkiin ja taivaankappaleiden sijainnit pimennyksen kartalla osoittavat yleisiä olosuhteita ja tilanteita Maassa ja meidän kaikkien elämässä.

UusiKuu aloittaa aina jotain uutta ja Solmujen läheisyyden energisoivasta vaikutuksesta pimennyksen aikaan saadaan SUPER UusiKuu, jonka vaikutukset kestävät kuukausia. Mutta se mitä aloitetaan nyt, saa mahdollisesti tuloksensa ja heinäkuun 27. päivä Täydellisen KuunPimennyksen aikaan, sillä Alasolmun pimennys heijastelee sitä mitä on ollut aiemmin. ( Siitä enemmän myöhemmin)

Yleensä pimennysten aikaan ei suositella aloittamaan mitään isoa uutta tai tekemään isoja päätöksiä, sillä pimennysjakson aikana voi tapahtua niin paljon muuttuvia tekijöitä, joihin ei voi ennalta vaikutta. Myös pimennysten aiheuttamat jännitteet ja energisyys voivat aiheuttaa häiriöitä ja epävakautta uusissa suunnitelmissa, asioissa ja toimissa. Usein kuitenkin on vahva tarve siivota vanhaa pois ja uudistaa elämää.

Pimennyksiin kannattaa suhtautua mahdollisimman rennosti ja antaa asioiden edetä omalla painollaan. Suhtautumista helpottaa, jos tiedostaa onko edessä rakentavaa vai hajottavaa uudistumista ja millä elämän alueella se tapahtuu. Toisaalta kaikki kokevat pimennykset tavalla tai toisella, ja vaikka itse olisikin valmis hyväksymään eteen tulevat muutokset ja uudistukset, elämässä saattaa olla joku toinen, jolle muutosten tekeminen on vaikeampaa ja hän voi vaikeuttaa myös muiden elämää.

Vesimerkeistä Rapu ja sen hallitsija Kuu sisältävät äidilliset ja hoivaavat vaistot, kasvun, hedelmällisyyden, kodin, perheen, omat asiat ja kotirintaman, perinnön (lapsuudesta) ja kotimaan. Kotimaisten tuotteiden ja naisiin liittyvien tuotteiden, asioiden ja tavaroiden parissa työskentelevät voivat huomata tämän pimennyksen vaikutukset myös omilla aloillaan ja työnsä korostumisena. Yleisesti pimennykset vesimerkeissä viittaavat globaaleihin ilmiöihin ja mahdollisiin onnettomuuksiin, hyökyaaltoihin ja katastrofeihinkin merillä ja vesialueiden ympäristössä, sekä siellä elävien eläinten ja kalojen parissa. Rankkasateet ja niihin liittyvät ongelmat, lääkkeisiin liittyvät ongelmat ja asiat, petolliset toiminnat, tavallisiin kansalaisiin kohdistuvat onnettomuudet ja kuolemat, sekä levottomuudet voivat nyt olla mahdollisia. Toisaalta, jos jossain edellä kuvatuilla alueilla on salaisuuksia ja vilpillistä toimintaa, on nyt sen mahdollista nousta esiin ja kaikkien nähtäville.

Tässä oli nyt tällä erää tällainen pieni ”osakattaus” pimennysten aiheesta, materiaalia on vielä, joten katsotaan tuleeko toinen osa vielä ennen 27.7.2018 pimennystä.

Pahoittelen mikäli tekstissä on kirjoitusvirheitä, mutta tämän kirjoittaminen vähän venähti ja teknisistä syistä julkaisukin tapahtui vasta nyt aamuyöstä...

Kaikille oikein antoisaa pimennysten aikaa!!


 - Emelia | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5. Pisteet: 5.000 (1)
|
 9.1.2018 Aurinko, Venus, Pluto yhtymä
03.01.2018 19:19 | Emelia

Venus ja Aurinko yhtymässä Plutoon 9.1.2018

Harvemmin tulee näitä ”pikaisia bloggauksia” tehtyä, mutta tässä tulee nyt yksi.

Venus ja Aurinko ovat nyt kulkeneet ”yhdessä käsikädessä” Kauriissa ja jatkavat matkaansa yhdessä tammikuun puoleen väliin saakka, kunnes Venus tekee pikapyrähdyksen ja joutuu Vesimieheen ennen Aurinkoa.

Tällä hetkellä nämä kaksi taivaankappaletta kulkevat siis taivaalla n. asteen etäisyydellä yhtymässä toisiinsa ja tulevat kohtaamaan ensi viikolla 9.1.2018 tiistaina Pluton Kauriin 19 asteessa.

Pikaisella haulla tästä ei juuri löytynyt erityisen paljon textejä verkon ihmeellisestä maailmasta, mutta huomiotta tilannetta ei voine jättää.

Tapahtuuhan kohtaaminen johtavassa merkissä (Kauris) ja mukana on myös johtavan merkin eli Vaa’an hallitsija Venus.

Yksistään Venuksen ja Pluton välinen yhtymä johdattaa meitä kulkemaan syvissä vesissä erityisesti tunteiden, rakkauden ja kiintymyksen alueilla, mutta Auringon osallisuus siihen nostattaa nämä asiat valokeilaan. Ihmiset, joilla on Pluton ja Venuksen yhtymä syntymäkartoillaan voivat käydä läpi elämänsä aikana hyvin syvällisiä kokemuksia ja oppia itsestään ihmissuhteittensa kautta. Kaikki mitä nyt nousee esiin tai paljastuu, ei ole välttämättä hyvää ja kaunista.

Tr. Venuksen ja Pluton yhtymä transiittina on nopea, luonnollisesti koska Venus kulkee nopsaan tahtiin, mutta vaikutuksiltaan intensiivinen ja vahva. Se yhdistää kiihkeyden ja intohimon ihmisissä, ja voi toteutua niin flirttinä, kuin seksuaalisella tasolla, mutta myös erittäin syväluotaavina keskusteluina. Pinnallisuus ei kiinnosta ja samalla ei välttämättä edes tiedosteta omaa voimallisuutta, määrätietoisuutta ja tahtotilaa. Ihmissuhteiden lisäksi nyt voi tapahtua myös taloudellisella alueella, luovilla aloilla voidaan vaikuttaa ihmisiin ja heidän ajatteluunsa, tai nähdä melkoisia esityksiä.

Auringon ja Pluton yhtymä nostaa esiin ja valokeilaan määrätietoisuuden ja päämäärätietoisuuden. Oman asian ajaminen toisten vastustuksesta tai mielipiteistä välittämättä on enemmän kuin mahdollista. Voiman käyttö, tahtojen taistot tai koston suunnittelukin voivat tulla nyt kyseeseen.

Transiitin tuomat haasteellisuudet voivat näkyä jo tulevana viikonloppuna, mutta viimeistään maanantaina 8.1.2018 ne aktivoituvat, kun Aurinko ja Venus tulet asteen etäisyydelle Plutosta. Tilanne kulminoituu tiistaina, mutta vaikuttanee ensi viikon lopulle, kunnes Venus ja Aurinko ovat viikonloppua kohden etääntyneet Plutosta riittävästi.

Erityisen vahvasti tämän transiittiohituksen todennäköisesti voimme kokea me kaikki, joilla on tekijöitä johtavien merkkien (Oinas, Rapu, Vaaka ja Kauris) 19 asteen tuntumassa. Mitä tarkempaa orbia käyttää, sen vahvempi vaikutus. Ravun 19 aste on suoraan oppositiossa ja Vaaka-Oinas neliöissä.

Pluton vahva paine on vaikuttanut tällä Kauriin kohdalla jo pidemmän aikaa ja tuntunut varmasti meillä kaikilla joilla on tekijöitä tuon asteen tienoilla. Allekirjoittaneella on esimerkiksi radix Venus 18 asteessa Vaakaa ja tällä hetkellä ”sen päällä” progressiivinen Aurinko, joten Pluton neliö on tuntunut ja tuntuu. Ja siinä olisi aivan riittämiin sellaisenaankin. 

Pluto neliössä ja oppositiossa Venukseen vaatimalla vaatii kiinnittämään huomiota paitsi ihmissuhteisiin, myös niiden laatuun ja kuinka toiset kohtelevat ja arvostavat itseä suhteissa. Ihmissuhteiden erilaiset puolet näkyvät selvemmin ja erilaisia asioita paljastuu, sillä se on Pluton tehtävä ja luonne. Paljastaa. Kontrollin ja hallinnan tekijänä Pluto haluaa myös ihmissuhteisiin hallintaa ja järjestystä, ja paljastaa helposti manipuloinnin ja vaikuttamisen. Kuinka annamme itseämme kohdella, kuinka kohtelemme itseämme suhteissa toisiin.

Venus neliössä Venukseen on hienovarainen transiitti, joka voi kuitenkin suistaa ihmissuhteita epätasapainoon, ja nyt esiin nousevat eroavaisuudet maussa, tyylissä ja tunteiden ilmaisussa, voivat vaikuttaa suhteisiin.

Venuksen oppositio Venukseen voi nostaa esiin erilaiset arvot ja arvostukset. Voidaan vahvasti kokea arvostuksen puutetta, tulla torjutuksi tai kokea olevansa aliarvostettu tai vailla rakkautta. Riitelyn sijaan voidaan vetäytyä ja etääntyä suhteessa läheisestä ihmisestä ja etsiä lohtua shoppaillen, syöden tai paeten jonkin itselle miellyttävän pariin.

Mielenkiintoista vuoden 2018 toista (2.) viikkoa odotellen. Koitetaan pitää hermot kurissa, päät kylmänä ja sydämet avoimina kaikelle hyvälle.


 - Emelia | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5.
|
 Vähän mennyttä ja vähän tulevaa...
21.12.2017 11:48 | Emelia

Katsaus kuluneeseen vuoteen ja kurkistus tulevaisuuteen, vuoteen 2018…

Minulla on ollut tapana täällä blogissa tehdä tässä kalenterivuoden päättyessä jonkinlainen yhteenveto kuluneesta vuodesta, vähän kertoa millaista on ollut ja kurkistaa tulevaisuuteen.

Tällä kertaa ei ole tulkinnoista juurikaan kerrottavaa, koska olen tehnyt niitä niin vähän. Keväällä oli tietty pyrähdys, kun mainostin juuri ennen hintojen nostoa ja tilauksia tuli, mutta niin vähän ettei niistä kannata erikseen mainita. Edellisenä syksynä keväälle 2017 suunnitellut kurssit jäivät toteutumatta, kun ilmoittautumisia ei ollut.

Kesän aikana koetin saada jonkinlaisia verkkokursseja aikaiseksi, mutta kiinnostus niihinkin oli kovin vähäistä. Kiitokset kuitenkin niille muutamille innokkaille, jotka ovat s-postitse kanssani viestitelleet ja kurssipaketit ostivat.

On huomattavaa, että taloudellinen ja myös henkinen/ yhteiskunnallinen tilanne näkyy hyvin selkeästi tässä ajassa. Omalla kohdallani Saturnus on pitkin kulunutta kalenterivuotta junnannut Askendenttini tuntumassa ja sekstiilissä Keskitaivaalleni, kvinkunssissa Iclle ja Saturnukseeni kuluttaen niin henkisiä, fyysisiä ja taloudellisiakin voimavaroja. Nykyisessä tilanteessa on oltava hyvin varovainen kaikenlaisissa tekemisissä, sillä aiemmin helppo kevytyrittäjyys on nyt tehty aika hankalaksi ja saa olla varovainen, ettei sivutoiminen harrastus tule ”leimatuksi” oikeaksi yrittäjyydeksi.

Olen nyttemmin luopumassa edellä kuvatuista "verkkokursseista" ja tarjolla onkin nyt suomenkielisiä materiaalipaketteja pdf-muodossa sähköpostiin. Näistä tietoa löytyy jo FB-sivuilta (Emelian Auringon Paluu tulikinnat) ja päivittelen tänne sivuillekin tiedot kunhan vain ehdin. Ja mikäli jollakulla on halukkuutta opiskella ohjauksella netin/ sähköpostin välityksellä, voidaan näistäkin asioista aina keskustella erikseen...


 

Vain noin vuorokausi Saturnuksen siirryttyä Kauriiseen, sen perässä siirtyy myös Aurinko Kauriiseen tänä iltana 21.12.2017 kello 18.27 meidän aikaa ja meillä on siis Talvipäivänseisaus. Vuoden lyhyin päivä, vähiten valoisaa aikaa.

Joissain kirjoituksissa tätä on kuvattu pitkästä aikaa ankeimmaksi ajankohdaksi, kun Aurinko on yhtymässä Saturnukseen Kauriissa, mutta enpä tiedä. Aurinko on kontaktissa Saturnukseen monta kertaa vuodessa ja ohittaa sen nopeasti vuosittain (yhtymässä), joten eipä nyt kovin ihmeellinen tapahtuma. Valoa kohti tässä kuitenkin mennään.

Talvipäivänseisaus on täällä meillä, pohjoisella pallonpuoliskolla, erityisesti yksi neljästä merkityksellisimmistä taitekohdista. Tuolloin Aurinko ylittää jälleen Kauriin kääntöpiirin ja siirtyy pikkuhiljaa kohti pallon pohjoista puolta ja vihdoin valon määrä täällä alkaa jälleen lisääntyä. Jo viikonloppuna päivä on muutaman minuutin pidempi ja ensi viikolla eron toivottavasti huomaakin. Ainakin täällä Keski- Suomessa on ollut jo useamman viikon todella pilvistä ja runsaasti lumisateita, joten lisää päivänvaloa on jo kaivattukin.

Astrologinen vuosihan jakaantuu neljään taitekohtaan, joista astrologinen uusivuosi on Oinas ingressi, Vernal Equinox /Kevätpäiväntasaus keväällä,jolloin Aurinko ylittää ekvaattorin ja Kesäpäivänseisaus/Summer Solstice juhannuksen tienoilla toinen taitekohta, Syyspäiväntasaus / Autumnal Equinox syksyllä alkaa lyhentää päivää ja Talvipäivänseisaus / Winter Solstice siis viimeisenä. Luonnon ja Maan kiertokulkuun perustuvassa astrologiassa kalenterivuodella ei siis ole mitään muuta merkitystä kuin vuosilukujen ilmoittaminen. Nämä kaikki neljä ajankohtaa ilmaisevat Auringon siirtymisen johtavien merkkien ensimmäisille asteille ja aktiivisen ajankohdan alkua.

Astrologisesti Talvipäivänseisauksesta alkaa vasta vuodenkierron viimeinen neljännes, eli Kauriin, Vesimiehen ja Kalojen (Huoneet 10.-12.) aikakausi. Eli samaan aikaan kun tarkastelemme kalenterivuoden alkua, voidaan tehdä myös yhteenvetoa menneestä ja suunnitella tulevaa, joka alkaa kevään ensimmäisestä päivästä, Oinas ingressistä.

Auringon ja Kuun kierrot jätän nyt väliin, niitä voi kukin seurailla omasta almanakastaan.


Seuraavaksi taivaan tulevia tapahtumia, alkaen tästä päivästä vuoden 2018 loppuun…

Saturnus on siis vaihtanut merkkiään ja siirtynyt 20.12.2017 Kauriiseen aamulla ja viipyy siellä noin 2,5 vuotta. Saturnus ei ehdi vuoden 2018 aikana kovin pitkälle Kauriissa, sillä se lähtee peruuttamaan huhtikuun neljännellä viikolla, 18.4.2018 Kauriin 9 asteesta 09’ ja peruuttelee koko kesän aina takaisin Kauriin 2 asteeseen 33’ ja lähtee jälleen etenemään vasta 6.9.2018. Saturnus siirtyy retronsa varjoalueelle jo tammikuun kolmannella viikolla ja pääsee jälkimmäiseltä varjoalueelta pois muutama viikko ennen vuoden 2018 loppua, joten peruuttelun teemat kattavat siis lähes koko vuoden. Vuonna 2020 Saturnus siirtyy Vesimieheen ensin maaliskuussa, mutta palaa sitten Kauriin puolelle retronsa aikana ja lopullisesti vaihtaa merkkiä Vesimiehen puolelle 2020 joulukuussa näihin aikoihin.

Haastava Saturnuksen junnannut tilanne Jousimiehen viimeisillä asteilla on varmasti vaikuttanut meistä moneen, eikä vielä oikeastaan tiedä varmuudella millaiset vaikutukset sen siirtymisellä Kauriiseen oikeastaan kullekin tulee tuomaan.

Kaikille joilla Saturnus on Kauriissa tämä Saturnuksen siirtymä tietää luonnollisesti Saturnuksen paluita, mutta sen hitaat ja voimakkaat transiitit kyllä vaikuttavat meihin muihinkin. Täydellisen kierroksensa Saturnus tekee hitaasti 28-29 vuodessa, joten sen paluut kyllä huomataan.

Kauriissa Saturnus on omalla alueellaan ja hallitsemassa merkissään. Vakaana taivaankappaleena Saturnus ja merkkinä Kauris vaatii arvostusta ja tunnustusta. Toisaalta tähän tilanteeseen liittyy myös vahvasti epäonnistumisen ja kasvojen menetyksen pelko myös. Saturnuksen hallitsemat ihmiset voivat olla hyvinkin herkkiä kritiikille ja heille hyväksytyksi tuleminen ja menestys / suosio voivat olla tärkeitä (oppositio Rapu). Saturnus hallitsee vastuuta ja velvollisuuksia, viranomaisia ja harkittuja päätöksiä. Sen alueelle kuuluvat myös pitkäjänteisyys, pitkäntähtäimen suunnitelmat ja projektit, sekä kärsivällisyys tai sen puute.

Saturnus liittyy mm. kohtuullistamiseen, rajoittamiseen, esteisiin, niukkuuteen ja voimavarojen vähenemiseen. Jousimiehessä kulkiessaan ovat nämä menneet ajoittain jopa ylilyönneiksi ja arjen realismi karusti avautunut useille.

Kauriiseen siirryttyään Saturnus saattaa heiluttaa karttakeppiään vielä enemmän, mutta toisaalta aina voi toivoa, että edessä olisi vakaammat ja rauhallisemmat ajat. Vaikka Saturnus rakentaakin perustuksia, ei toivottavasti kuitenkaan muureja. On mahdollista, että erilaisia rajoituksia tulee ja massoja pyritään hallitsemaan säädöksillä ja säännöillä, kun Saturnus on Kauriissa, esimerkkinä vaikkapa eri puolilla maailmaa tapahtuvat internetin käytön vapauteen liittyvät rajoitukset .

Myös ihmisten toiminnan ja valinnan vapautta voidaan rajoittaa monin tavoin. Toisaalta tämä on todennäköisesti myös pitkäjänteisen puurtamisen ja työskentelyn aikaa, kunnes Vesimiehen aikaan voidaan sitten esitellä uusia ideoita, ajatuksia ja kehitelmiä.

Kulkiessaan Kauriissa Saturnus on oma itsensä, koska se on kotonaan. Sen alueelle kuuluvat mm. rakenteet, luusto, ikääntyminen, vanhemmuus ja isähahmot, viranomaiset, päättävät tahot, aiemmin jo mainitut säännöt ja normit, rakennukset ja rakentaminen, valmistelut ja vahvistuminen. Näitä edellä kuvattuja määreitä vasten voi Saturnuksen siirtyminen Kauriiseen tuntua ankealta, tai sitten ei. Katsotaan mitä tuleman pitää.

Ceres on lähtenyt peruuttamaan muutama päivä sitten Leijonan 18 asteesta 12’ ja peruuttelee aina Leijonan 04 asteeseen 56’ ja 11.3.2018 saakka. Leijonassa Ceres kulkee siksi pitkälle kesään asti ja siirtyy Neitsyeen vasta kesäkuun viimeisellä viikolla. Vaakaan Ceres ehtii syyskuun toisella viikolla ja Skorpioniin marraskuun toiseksi viimeisellä viikolla ja jatkaa siellä vuoden 2018 loppuun.

Pallas on puolestaan kääntynyt viime viikolla jälleen kulkemaan eteenpäin Oinaan 25 asteesta 06’ ja kulkee Oinaassa aina 21.1.2018 asti ja siirtyy sitten Härkään. Kaksosiin Pallas ehtii maaliskuun lopussa, Rapuun toukokuun lopussa, Leijonaan 11.7.2018, Neitsyeen syyskuun ensimmäisellä viikolla ja Vaakaan, jossa viipyy vuoden 2018 loppuun, se ehtii marraskuun toisella viikolla.

Juno on juuri siirtynyt Vesimieheen ja viipyy siellä helmikuun loppuun, siirtyen sitten Kaloihin. Oinaaseen Juno ehtii huhtikuun lopussa ja Härkään kesäkuun lopulla. Kaksosiin Juno ehtii syyskuun lopullaa, mutta peruuttaa sitten takaisin Härkään lokakuun lopussa ja peruuttaa vuoden 2018 loppuun mennessä aina Härän 20 asteeseen 35’.

Vesta kulkee tällä hetkellä Skorpionin 17 asteessa ja jatkaa siellä matkaansa aina tammikuun 2018 puoleen väliin asti siirtyne sitten Jousimieheen. Kauriiseen Vesta ehtii huhtikuun alkupuolella, mutta lähtee peruuttamaan toukokuun toisella viikolla Kauriin 04 asteesta 52’ retroillen Jousimiehen 22 asteeseen 09’ ja heinäkuun loppuun saakka, Jousimiehen 22 asteeseen 09’ ja heinäkuun loppuun saakka. Kauriiseen Vesta palaa takaisin syyskuun kolmannella viikolla ja ehtii Vesimieheen joulukuun toisella viikolla.

Lilith (Musta Kuu) kulkee tällä hetkellä Kauriin alussa 04 astetta 35’ ja kulkee hitaasti Kauriissa aina elokuun toiselle viikolle asti, jolloin siirtyy Vesimieheen ja jatkaa siellä aina vuoden 2018 loppuun ja Vesimiehen 16 asteeseen 18’.

Chiron lopetti peruutuksensa joulukuun 2017 alussa ja kulkee tällä hetkellä hitaasti Kalojen 24 asteessa edelleen. Oinaaseen Chiron ehtinee huhtikuun lopussa ja lähtee jälleen peruuttamaan  Oinaan 02 asteesta 24’ heinäkuun toisella viikolla, retroillen aina takaisin Kalojen 27 asteeseen 56’ ja joulukuun 2018 alkuun asti.

Merkurius peruuttelee vielä hitaanlaisesti hetken, mutta lähtee kulkemaan jo ensi viikonloppuna jälleen eteenpäin. Merkurius on peruutellut Jousimiehen lopusta 29 astetta 19’ aina 13 asteeseen asti ja lähtee nyt kulkemaan siellä takaisin päin aina tammikuun toiselle viikolle 2018 asti, jolloin siirtyy sitten myös Kauriiseen. Vesimieheen Merkurius ehtii tammikuun lopussa, Kaloihin 18.2.2018, ja Oinaaseen 6.3.2018. Vuoden 2018 ensimmäinen Merkurius retro alkaa 23.3.2018 Oinaan 16 asteesta 54’ ja kestää aina 15.4.2018 ja Oinaan 04 asteeseen ja 47’asti. Härkään Merkurius ehtii 13.5.2018 ja Kaksosiin 2.5.2018. Rapuun Merkurius siirtyy 12.6.2018 ja Leijonaan 29.6.2018. Merkuriuksen toinen retro alkaa 26.7.2018 Leijonan 23 asteesta 27’ ja kestää aina 19.8.2018 ja Leijonan 11 asteeseen 32’ asti. Vaakaan Merkurius ehtii 22.9.2018, Skorpioniin 10.10.2018 ja Jousimieheen 31.10.2018. Vuoden 2018 kolmas Merkuriuksen peruutus alkaa 17.11.2018 Jousimiehen 13 asteesta 29’ ja jatkuu aina 7.12.2018 ja 27 asteeseen 18 Skorpionia asti. Jousimieheen Merkurius palaa 13.12.2018 ja jatkaa siellä kulkuaan vuoden loppuun.

Venus siirtyy seuraavana Kauriiseen Tapaninpäivänä 26.12.2017 ja kulkee siellä aina 17.1.2018 asti, jolloin juuri ennen merkinvaihdosta Vesimieheen on yhtymässä molempiin Valoihin ja Täydenkuun osana. Kaloihin Venus pääsee 11.2.2018, Oinaaseen 7.3.2018 ja Härkään 31.3.2018. Kaksosiin Venus ehtii vasta 25.4. ja Rapuun 20.5.2018. Leijonaan Venus tulee 14.6., Neitsyeen 10.7. ja Vaakaan 7.8. sekä Skorpioniin 9.9.2018. Peruuttamaankin Venus ehtii vielä vuoden 2018 aikana ja aloittaa retronsa 6.10.2018 Skorpionin 10 asteesta 50’ ja peruuttelee takaisin Vaa’an 25 asteeseen 15’ ja 16.11.2018 asti. Takaisin Skorpioniin Venus palaa 3.12.2018 ja pois peruutuksensa alueelta Venus ehtii juuri joulukuun kolmannen viikon lopulla jatkaen lopun vuotta Skorpionissa.

Mars siirtyi juuri pari viikkoa sitten Skorpioniin ja kulkee siellä, kunnes siirtyy Jousimieheen 27.1.2018. Kauriiseen Mars ehtii 18.3.2018 ja Vesimieheen 16.5.2018. Marsin peruutus alkaa 27.6.2018 Vesimiehen 09 asteesta 13’ ja jatkuu aina Kauriin 28 asteeseen 37’ ja 28.8.2018 asti. Marsin kohdalla kannattaa huomioida, että se on jo sen verran hitaampi liikkuja, että se on pysähdyksissä pari päivään peruutuksensa alussa ja lopussa. Takaisin Vesimieheen Mars pääsee11.9.2018 ja pois varjoalueeltaan lokakuun toisen viikon lopussa. Kaloihin Mars ehtii 16.11.2018 ja kulkee siellä vuoden 2018 loppuun saakka.

Jupiter kulkee tällä hetkellä 7 asteessa Skorpionia ja kulkee Skorpionissa aina 8.11.2018 saakka. Jupiter peruuttelee ensi vuonna jälleen monta kuukautta Skorpionin 23 asteesta 13’ ja 9.3.2018 alkaen, aina Skorpionin 13 asteeseen 21’ ja 11.7.2018 asti. Peruutuksensa alueelta Jupiter pääsee pois lokakuun 2018 toisella viikolla. Jousimiehessä Jupiter kulkee sitten loppu vuoden 8.11.2018 alkaen.

Uranus retroilee parhaillaan Oinaan 24 asteessa kulkee takaperoisesti aina 3.1.2018 asti, jolloin suunta hitaasti muuttuu kaariminuuteissa tammikuun aikana. Asteen verran eteenpäin Uranus pääsee Oinaassa helmikuun 2018 puoliväliin mennessä ja Härkään se vihdoin ehtii (hetkeksi) 15.5.2018. Uudelleen peruuttamaan Uranus lähtee jälleen 8.8.2018 Härän 2 asteesta 34’ ja peruuttaakin sitten takaisin Oinaaseen ja 28 asteeseen 36’ tammikuulle 2019 asti.

Neptunus puolestaan kulkee omaan verkkaiseen tahtiinsa omassa merkissään, Kalojen 11 asteessa tällä hetkellä. Kovin pitkälle tuosta asteesta Neptunus ei vuoden 2018 aikana ehdi, sillä se lähtee peruuttamaan 19.6.2018 Kalojen 16 asteesta 30’ ja kulkee takaperoisesti aina 25.11.2018 ja 13 astetta 42’ Kaloja. Vuoden 2018 päättyessä Neptunus on Kalojen 14 asteessa 04’.

Pluto kulkee tällä hetkellä Kauriin 18 asteessa ja hiipii hiljaa kevään aikana eteenpäin, kunnes lähtee jälleen peruuttamaan 23.4.2018 Kauriin 21 asteesta 17 ja retroilee sitten koko kesän aina 2.10.2018 ja Kalojen 18 asteeseen 45’ takaisin. Peruutuksensa varjoalueelta Pluto ei enää ehdi vuoden 2018 aikana pois.

Kannattaa huomioida, että kesällä heinä- elokuussa 2018 on jälleen siis odotettavissa useita samanaikaisesti peruuttavia taivaankappaleita taivaalla.


Vuoden 2018 Uusikuut ja Täysikuut, sekä pimennykset jakautuvat kuukausille seuraavasti

Uusikuu

Täysikuu

17.1.2018

26°Kauris 54’

 

2.1.2018

11º Rapua 38’

 

15.2.2018

27°Vesimies 03’

Osittainen Auringonpimennys

31.1.2018

11ºLeijona 37’

Täydellinen Kuunpimennys

17.3.2018

26º Kalat 58’

 

2.3.2018

11° Neitsyt

 

16.4.2018

26° Oinas 02’

 

31.3.2018

10º Vaaka 45’

 

15.5.2018

24º Härkä 36’

 

30.4.2018

9° Skorpioni 39’

 

13.6.2018

22° Kaksonen 44’

 

29.5.2018

8º Jousimies 10’

 

13.7.2018

20º Rapu 41’

Osittainen Auringonpimennys

28.6.2018

6° Kauris 28’

 

11.8.2018

18° Leijona 42’

Osittainen Auringonpimennys

27.7.2018

4º Vesimies 45’

Täydellinen Kuunpimennys

9.9.2018

17º Neitsyt 00’

 

26.8.2018

3° Kalat 12’

 

9.10.2018

15° Vaaka 48’

 

25.9.2018

2º Oinas 00’

 

7.11.2018

15º Skorpioni 11’

 

24.10.2018

1° Härkä 13’

 

7.12.2018

15° Jousimies 07’

 

23.11.2018

0º Kaksoset 52’

 

 

 

 

22.12.2018

0° Rapu 48’

 

 


 - Emelia | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5.
|
 Jupiterin Paluita ja näkökulmia tulkintaan
18.10.2017 22:56 | Emelia

Jupiter ja sen paluu

Allekirjoittaneen Jupiter teki viime yönä (02:44) 12 vuoden jälkeen paluunsa samalle asteelle, jolla se oli syntymäni hetkellä.

Olen vuonna 2013 kasannut aiheesta luentorungon ja esittänyt sen parissakin paikassa. Ja ajattelin tässä vähäsen avata aihetta…

Jupiterin 12 vuoden kierros on mielenkiintoinen siksi, että se on Mars Paluiden jälkeen oikeastaan viimeinen, jota pystyy omassa elämässä seuraamaan ja sen mukaisesti mitä se pitää sisällään.

Nämä Jupiterin Paluut ovat siten merkityksellisiä, että ne asettavat ja osoittavat tulevien 12 vuoden ajanjakson alkua joka liittyy henkisiin ja materialistisiin ylä- ja alamäkiin, kuin myös sosiaalisen tiedostamisen lisäämiseen.

Jupiterin Paluu myös heijastelee tulevia trendejä, tilanteita ja käännekohtia jotka voivat vaikuttaa positiivisesti tai negatiivisesti vakaumuksiin, maailmankatsomukseen ja kokemuksiin, sekä niiden laajentumiseen / kasvuun. Taivaankappaleena Jupiter edustaa näkemyksiämme, ja sen paluu kertoo asemastamme ja suhteestamme muuhun maailmaan.

Jupiteriin usein liitettyjä sanoja ovat laajentuminen, kasvu, lisääntyminen, avartuminen, runsaus, liiallisuus, liioittelu, inflaatio, tuhlaavuus, varakkuus, menestys jne. ja kaikissa näissä on myös negatiiviset puolensa. Jupiteriin liittyy myös anteliaisuus, tutkimus, oppiminen, armo ja armeliaisuus, jalomielisyys, filosofia, vakaumukset, itsensä kehittäminen, itserakkaus, onnekkuus jne. joten iso taivaankappale sisältää teemoja laidasta toiseen.

Ensimmäinen Jupiterin Paluu tapahtuu n. 12 vuoden iässä ja merkitsee tavallisesti viimeistään lapsuuden loppua sekä puberteetin alkua, kasvua kohti aikuisuutta. Tässä vaiheessa käydään koulua ja opiskellaan, mutta myös saadaan elämänkokemuksia ja lapsuuden pienemmät perhekeskeiset ympyrät laajentuvat, tulee uusia ihmissuhteita ja kumppanuuksia jne. ja elinpiiri laajentuu.

Jupiterin toinen Paluu tapahtuu n. 24 vuoden iässä, jolloin ollaan jo hyvän matkaa kuljettu aikuisuudessa, toiset valmistuvat ammatteihin, toiset löytävät vihdoin oman polkunsa ja lähtevät opiskelemaan, aikuisuuden ihmissuhteet muodostuvat, parisuhteet, perustetaan perheitä jne.

Näitä 12 vuoden välein tapahtuvia elämänkäännekohtia taaksepäin tarkastelemalla voidaan nähdä kuinka eri elämänvaiheissa juuri Jupiterin Paluu on ollut mukana ja osallisena tapahtumissa.

Jupiterin paluuta voidaan tulkita usealla erilaisella tavalla;

1.      Jupiterin paluu-karttana suhteessa syntymäkarttaan

2.      Jupiterin yhtymänä omaan Jupiteriin

3.      Jupiterin transiitteina Jupiterin Paluulle

4.      Jakamalla Jupiterin kierros 12 jaksoon

Näistä vaihtoehdoista itse tarkastelen tavallisesti Jupiterin Paluuta suhteessa syntymäkarttaan, sekä Jupiterin transiitteja omalle paluulleen, mutta myös Jupiterin Jaksot ovat mielenkiintoisia.

Jupiter viihtyy yhdessä merkissä noin 12 kuukautta ja se peruuttaa vuosittain jonkin aikaa.

Jupiter, sen liike, sijainti ja paluu, heijastelevat henkisyyttä (spirit), vakaumuksellisuutta, näkökulmia, ajattelumalleja ja tunteita. Kuinka suhtaudumme elämään ja katsomme maailmaa.

Tätäkin paluukarttaa tarkastellaan ja tulkitaan samaan tapaan kuin muitakin, sillä erotuksella vain, että se heijastelee 12 vuoden periodia elämäntaipaleella. Kartta tehdään sille sijainnille, jolla paluun hetkellä ollaan, mutta muuttojen yhteydessä voidaan tarkastaa tilanne ja tehdä uusi kartta uudelle sijainnille.

Myös Jupiterin Paluulla on kartan energisin kohta sen Nousu, eli Askendentti, joka määrittelee periodin luonnetta ja kiinnostuksen kohteita. Askendentin merkki tarjoaa aina tietynlaisen näkökulman asioihin, ja erityisen mielenkiintoinen se on, jos omalla kartalla ei ole tekijöitä ao. merkissä.

Käyn tässä aluksi vähän läpi edellistä Jupiter Paluutani, koska taaksepäin on aina helpompaa katsoa kuin tulevaisuuteen.

Allekirjoittaneella oli edellisen Jupiterin kierroksen (2005-2017) varsinaisen paluun Askendentti Kauriissa, kolmiossa radixin Saturnukseen Härässä (Jupiter Paluun 2. Huoneessa) ja melkoisen raskassuoutuinen periodi tuo olikin. Runsaasti hitaita ja raskaita transiitteja, hitautta asioissa, vastustusta, pettymyksiä ja pysähtyneisyyttä, ja aivan viime ajat sitten myös vahvaa Saturnuksen vaikutusta. Radixilla Kauriista ei löydy mitään, se on 1. Huoneen ”komerossa”, mutta vastapäätä 05 astetta Rapua minulla on Kuu, ja tämän Jupiter Paluun 6. Huoneen kärki osui tarkalleen Kuulleni. Askendentin sijoittuminen kuitenkin radixin 1. Huoneeseen merkitsi henkilökohtaisen kasvun kannalta merkityksellistä ajanjaksoa.

Myös Solmut olivat ihmissuhteitten alueella tuolla paluulla, Yläsolmu Oinaassa 1. Huoneessa ja Alasolmu Vaa’assa 7. Huoneessa.

Jupiter oli (2005-2017) paluunsa 8. Huoneessa, aivan kuten radixillakin, tehden pääaspekteina ainoastaan Uranukseen kolmion, sekä neliön Chironiin ja Onnen Pisteeseen. Kontaktit Onnen Pisteeseen viittaavat aina kerran elämässä kohtaamisia ja tilaisuuksia, ja näitä on tässä ollut todellakin. Edellä mainittuihin taivaankappaleisiin liittyvät asiat, tapahtumat ja ihmiset ovat selkeästi olleet viimeisten 12 vuoden periodin keskeisiä tekijöitä. Syntymäkartallani Jupiter ei kuitenkaan tee aspekteja Chironiin tai Uranukseen, joten nämä kontaktit ovat enemmän ulkoisia ja maailmallisia, kun taas radixin Jupiterin ja Onnen Pisteen yhtymä (orbia 5 astetta yli merkkirajan) toi kerran elämässä tilaisuuksia useammankin kerran ja toimi henkilökohtaisemmalla tasolla. Ja tällä paluulla Onnen Piste vielä yhtymässä Jupiter Paluun Askendenttiin antoi sille erityisen energialatauksen.

Jupiterin alueen eli 9. Huoneen kärki osui kriittisesti Skorpionin 29 asteeseen, ja täytyy myöntää ajattelutapani ja näkemykseni monista asioista, sekä vakaumukseni ovat näiden vuosien aikana muuttunut, osa parempaan ja osa huonompaan suuntaan. Aurinkoni hallitsija Merkurius 03 astetta Jousimiestä 30’ oli Jupiterin alueella 9. Huoneessa ja hyvin tarkasti neliössä Aurinkooni (Neitsyen 2 asteessa), ja kuvaavaa onkin että olen viimeisten vuosien aikana opiskellut paljon itseäni kiinnostavia aiheita, kirjoittanut, ohjannut ja luennoinut liittyen omaan maailmankatsomukseeni, astrologiaan.

Jupiter Paluun tulevaisuuden, päämäärien ja tavoitteiden alue, eli Keskitaivas, Mc, oli Jupiterin alueella eli Jousimiehessä ja Pluto kulki tuolloin Jousimiehen lopussa myös, lähestyen radixin Askendenttiani. 11. Huoneen kärki oli tuolla Jupiter Paluulla tarkasti syntymäkartan Askendentilla ja Venus 27 Jousimiestä 11. Huoneessa Galactisen Keskuksen tuntumassa. Ihmissuhteissa muutoksia ja monenlaisia vaiheita.

Ensimmäinen radixin Nouseva taivaankappale on Antivertex Vesimiehen lopussa ja toisena tulee Noususolmu aivan Kalojen alussa. Antivertex selkeästi liittyy tämän periodin ihmissuhteisiin ja kohtaamisiin myös.


Luonnollisesti kun on Jupiterista kysymys, on myös vaarana uppoutua liiaksi yksityiskohtiin ja selitellä liian laveasti… joten yritän pysyä tiiviisti aiheessa ja olla lavertelematta. Joten ei tämän enempää edellisestä periodista, siirrytään katsomaan eteenpäin.

Jupiterin Paluu merkitsee aina myös tr. Jupiterin yhtymää radixin Jupiterille. Tavallisesti kaikkien paluiden kohdalla viimeiset hetket ennen uutta alkua ovat tietyllä tavalla pitkä piimäisiä, kun taivaankappaleet raahautuvat balsamisessa vaiheessa kohti uutta, mutta vielä päätellen vanhaa.

Uusi alku, yhtymä on aina energisoiva ja virkistävä. Jupiterin kyseessä ollen aiheeseen liittyy vielä oppiminen ja asioiden omaksuminen, omien kokemusten yhdistely osaksi elämänkatsomusta ja vakaumuksia, sekä tiedonjano. Jupiterien yhtymän aikaan kohtaavat menneisyyden opit ja oman henkisen, hengellisen tai filosofisen vakaumuksen ymmärrys, ja siirrytään seuraavalle tasolle. Tämän transiitin aikana on mahdollista aloittaa jotain uutta, kohdata uusia opettajia tai löytää itseä kiinnostavia ihmisiä, joiden avulla aloitetaan uutta kierrosta.

Jupiterin transiitit tarjoavat aina mahdollisuuksia ja tilaisuuksia kasva ja laajentua kyseisellä alueella (Huoneessa/ Merkissä) ja suhteessa taivaankappaleeseen, jota aspektoidaan joko syntymäkartalla tai Jupiterin omalla paluulla.


Allekirjoittanut on viime aikoina siivonnut, järjestellyt ja yrittänyt organisoida elämääni hyvinkin konkreettisesti. Tämä alkoi viime vuoden lopulla, joulukuussa, kun Jupiter tuli noin 10 asteen päähän paluunsa kohdasta. Tuli tarve alkaa muistaa asioita ja yksityiskohtia, sekä laittaa asioita ylös, ei kirjottaen ajatuksia ja mielikuvia, vaan konkreettisesti tehden muistiinpanoja ja yrittäen ratkoa elämää haittaavia hankaluuksia. Toimintapiirinikin laajeni, kun olen käynyt töissä 20 kilometrin päässä, julkisilla. Mistä lienee kyse?

Tällä uudella paluulla (2017-2029) on Nousu (Asc) 05 astetta 22’ Neitsyttä, joten konkreettinen organisointi, kaaoksen ja kokonaisuuksien hallinta, sekä yksityiskohtien muistaminen ovat huomion kohteina.

Tällä Paluulla Askendentti on yhtymässä Aurinkooni (02 astetta 57’), ja vaikka Aurinko jääkin sen taakse, 12. Huoneen puolelle, se on niin lähellä, että se katsotaan nousevaksi taivaankappaleeksi. Aurinkoni saa tämän Jupiter Paluun Askendentilta melkoisen energiapläjäyksen. Askendentti sijoittuu radixin 8. Huoneen alkuun, ja korostanee jaettua ja yhteistä tietoa, sekä opittujen asioiden jakamista.

Elementeissä ja laaduissa tätä karttaa hallitsee yleisesti Johtava Maamerkki eli Kauris, joka kertoo että jatkumo edelliseltä Jupiter Paluulta siirtyy myös tälle paluulle.

Jupiter on paluulla aspektissa molempiin Valoihin, samoin kuin syntymäkartallani. Kuuhun Jupiter tekee semisekstiilin, radixilla näiden kahden välillä on kolmio. Radixilla Jupiter ja Aurinkoni sekstiilissä toisiinsa, tällä paluulla Jupiter on yhtymässä Aurinkoon merkkirajan ylitse (orbia n. 6 astetta) ja vielä tarkemmin yhtymässä Merkuriukseen (Aurinkoni hallitsija) kartan 3. Huoneessa.

Kaikilla paluilla taivaankappaleen aspektit molempiin Valoihin merkitsevät sen toimintaa tietoisella ja tunteiden tasolla, mutta kun aspektit kertautuvat radixilta ne toimivat vieläkin henkilökohtaisemmalla tasolla.

Jupiterin alue, 9. Huone alkaa Oinaan 15 asteesta ja 9. Huoneessa, vakaumusten ja maailmankatsomuksen alueella on jälleen yllätys, yllätys Uranus, väljästi oppositiossa Jupiteriin, Merkuriukseen ja Aurinkoon. Tarkin oppositio on Aurinkoon.

3. ja 9. Huoneen polarisaatio on aina merkityksellinen, koska näiden kahden alueen välillä kulkee vakaumukset, ajattelu ja omien näkökulmien ilmaiseminen.

Tässä jo pelkästään monen tekijän kautta korostuu paitsi edellä kuvattu organisointi ja järjestely, myös viestintä, puhuminen ja kuten kaikkein eniten itse toivon ja unelmoin, kirjoittaminen.

Tämän paluun Akselit sijoittuvat hyvin mielenkiintoisesti. Sen lisäksi, että Askendentti on aivan Aurinkoni tuntumassa, on myös Keskitaivas (Mc) sijoittunut tarkasti Ic:lleni ja yhtymässä Saturnukseeni, antaen oman osansa paitsi kodin myös tavoitteiden, päämäärien ja tulevaisuuden unelmien alueelle, luonnollisesti Jupiter Paluun Ic on radixin Keskitaivaallani.

Jousimiehen merkki löytyy 4. Huoneen, eli kodin alueen ”komerosta”, ja siellä on tr. Saturnus asteen päässä radixin Askendentistani, edustaen järjestystä ja vakautta.

Pluto löytyy 5. Huoneesta ja tuonee intohimoa luovuuteen ja itseilmaisuun, jonka toivottavasti pystyn purkamaan mm. kirjoittamalla.

Vertexin ja Antivertexin muodostama Akseli on sijoittunut siten, että Antivertex on semisekstiilissä radixin Kuuhuni ja Vertex kvinkunssissa, merkityksellisiä kohtaamisia odotettavissa. Vertex 5. Huoneessa, Antivertex 11. Huoneessa.

Onnen Piste on tällä paluulla yhdessä Marsin kanssa tarkalleen radixin Plutolla, Neitsyen lopussa, aivan Merkuriukseni vieressä.

Muutoksenlinja eli Solmujen Akseli on tällä paluulla Vesimiehessä ja Leijonassa. Yläsolmu kulkee 12. Huoneessa Leijonassa ja Alasolmu 6. Huoneessa Vesimiehessä. Jälleen Neitsyeenkin liitetyt organisointi ja yksityiskohdat, okei jopa se pilkun viilauskin, nouseva esiin 6. Huoneen teemojen kautta arkisissa rutiineissa ja tavoissa, sekä Alasolmun kautta muutoksen tarpeena. Yläsolmun sijoittuminen 12. Huoneeseen voi merkitä toiminnan olevan tiedostamatonta tai alitajunnasta nousevaa. Suoraa kontaktia Solmuilla ei Jupiteriin tällä kartalla ole.


Tässä on nyt esitelty muutamia näkökohtia Jupiterin Paluun tulkintaan. Tämä kartta on siis voimassa seuraavat 12 vuotta – aika joka voi tuntua massiiviselta ja ajallisesti samojen teemojen käsittely pitkän periodin ajalla turhauttavalta. Siksi esittelen tähän lopuksi vielä yhden näkökulman (paluukartan ja yhtymän) lisäksi, jonka avulla seuraavat 12 vuotta voidaan palastella pienemmiksi (12) periodeiksi.

Jupiterin Paluun ensimmäiset n. 12 kuukautta edustavat pohjustusta ja uusiin asioihin paneutumista. Uudet mielenkiinnonkohteet ovat jännittäviä ja kiinnostavia. Löydetään uusia asioita ja rakennetaan perustaa tulevalle jaksolle.

Jupiterin Paluun -kartta voidaan jakaa 12 jaksoon, joita tarkastellaan samaan tapaan kuin vaikkapa Auringon Paluuta, jolloin sen vaikutusaika on noin 12 kuukautta, Jupiterin Paluusta siihen hetkeen, kun Jupiter on kulkenut 30 astetta ja tulee seuraavaan merkkiin, samaan asteeseen jolla se on syntymäkartalla. Tälle hetkelle voidaan luoda oma uusi Jupiterin Paluu-kartta, jolla on omat Akselinsa ja Huoneensa, sekä aspektit taivaankappaleiden välillä.

Tätä uutta karttaa voidaan tarkastella samaan tapaan kuin muitakin paluita suhteessa syntymäkarttaan, mutta myös suhteessa varsinaiseen Jupiterin Paluuseen.

Alkuperäinen Jupiterin Paluu- kartta ja sen teemat säilyvät näin punaisena lankana koko periodin ajan, mutta uudet Jupiterin jaksot kertovat jupiteriaanisista mielenkiinnonkohteista lyhyemmillä aikajaksoilla tuoden ajanjaksoon lisää moniuloitteisuutta.

Allekirjoittaneella Jupiterin toinen jakso alkaa vuoden kuluttua 18.11.2018. Kartan Nousuksi (Asc) tulee Leijonan 13 astetta (Jupiterin dekanadissa) ja Keskitaivas (Mc) tulee Oinaan 12 asteeseen (Auringon dekanadissa).

Paitsi että Akselit ovat kolmiossa toisiinsa, on myös tämän jakson Keskitaivas alkuperäisen Jupiter Paluun 9. Huoneen kärjen tuntumassa. Jupiterin alueista 9. Huone alkaa 15 asteesta Kaloja ja sieltä löytyy tällä kertaa Chiron. On mahdollista, että vakaumusta on muutettava tai se muuttuu, jalostuu henkisten haavojen ja herkkyyden noustessa pintaan, varsinkin kun Jupiter on kolmiossa Chironiin.

Jousimiehen merkki löytyy 5. Huoneen ”komerosta”, koska huoneenkärki on Skorpionin 28 asteessa, ja Jupiter on siis 01 astetta Jousimiehessä.

Tälläkin kartalla Jupiter on Huoneen ja Merkin ylitse yhtymässä Aurinkoon, näyttävät kulkevan kuin veturi ja vaunu peräkkäin, Jupiter 5. Huoneessa ja Aurinko 4. Huoneessa. Tälläkin kartalla Jupiter aspektoi molempia Valoja, tehden neliön Kuuhun.

Jupiterin kontaktit Uranukseen (10. Huoneessa) jatkuvat myös tällä kartalla ja tällä kertaa taivaankappaleet ovat toisiinsa kvinkunssissa, Uranus Oinaan viimeisellä asteella. Myös Jupiterin hallitsemassa dekanadissa.

Viimeisellä asteella on myös tällä kartalla Mars, Vesimiehessä ja neliössä Jupiteriin.

Solmut ovat edelleen 6. ja 12. Huoneissa, mutta nyt Jupiter tekee Yläsolmuun kolmion ja Alasolmuun sekstiilin. Toinen muutoksen tekijä, eli on 6. Huoneessa ja tuonee muutoksia arjen rutiineihin, ehkä elämäntapamuutoksen, ehkä uudenlaisen työympäristön.

Tätä Jupiter Paluun toisen jakson karttaa tarkasteltaessa suhteessa alkuperäiseen Jupiter Paluun karttaan, huomataan esimerkiksi että Jakson 10. Huone imaisee sisäänsä Jupiter Paluun 9. Huoneen, ja Jakson 9. Huone alkaa Jupiter Paluun 7. Huoneesta, jossa Neptunus on kärjellä.


Tässä mahdollisimman tiivistetysti muutamia puolia Jupiter Paluiden tulkintaan. Mikäli et omista astrologista ohjelmaa, jolla laskea oma Jupiter Paluusi ajankohta, löytyy netistä www.horozcope.com , valitettavasti hyvin risainen sivusto, jossa kyllä voi kyseisen kartan laatia. Sivusto vaatii kirjautumisen/ rekisteröitymisen, mutta ei sitten muuta. Jaksoja ei voi tuolla valitettavasti laskea, mutta se onnistuu mm. Solar Fire -ohjelmalla.

Olen tässä kaiken muun ohessa laatimassa myös tulkintapakettia Jupiter Paluista, joten jos kiinnostuit ja haluaisit opiskella itse itsenäisesti lisää, pysy kuulolla, ilmoittelen kun on valmiimpaa.

Mukavaa syksyn jatkoa kaikille!!


( Päivitetty: 18.10.2017 23:35 )

 - Emelia | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5.
|