Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Astropohdintoja -blogi

27282930123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Subscribe RSS

 Uusi Kuu Ravussa 1.7.2011
01.07.2011 19:34 | Emelia

Kesäisten teknisten ongelmien, kuten helteestä johtuvan tietokoneen ylikuumenemisen (tavallista enemmän) ja ukkosten aiheuttamien kirjoituskatkosten vuoksi tämä kirjoitus on nyt hieman myöhässä, mutta vielä Kuu on silti melkoisen Uusi. J

Mitä toivoa Uudelta Kuulta Ravussa?

Tänään 1. 7.2011 Uusi Kuu syntyi  9 astetta Ravussa osittaisen Auringon Pimennyksen yhteydessä. Kyseessä on siis melkoisen voimallinen syntyvä Uusi Kuu.

Rapu hallitsee mm. kotia, perhettä, turvallisuutta, kasvua, läheisyyttä ja hoivaamista, tunteita ja tunnetiloja.

 

Rapu hallitsee perustuksia, kuten taustaa ja lähtökohtia, kotia, perhettä sekä sisäisiä vaistoja.

 

Jos etsit uutta mukavaa kotia itsellesi, nyt on hyvä aika toivoa sellaisen löytyvän ja etsiä sitä sitten vaistojen mukaan. Jos haluat myydä nykyisen kotisi, on nyt mahdollista löytää sopiva myyjä/ esittelijä joka saa asuntosi myytyä helposti. Mikäli asuntolainasi kaipaa uudelleen järjestelyjä, nyt on hyvä aika tehdä uusia lainajärjestelyjä tai jopa siirtää laina toiseen pankkiin, josta saa paremman tarjouksen.

Kaikenlainen kotiin ja sen mukavuuteen liittyvä onnistuu nyt – sisusta, järjestele, luo uusi ilmapiiri kotiin. Nyt on myös mahdollista tuntea olo turvallisemmaksi ja iloisemmaksi, sekä olla yhteydessä omiin sisäisiin vaistoihin.

 

Rapu hallitsee turvaa, kuten turvallisuutta, johonkin kuulumisen tunnetta, suojelemista, sitkeyttä ja taloudellista turvaa.

 

Jos talouteen liittyvät asiat vaativat uusia järjestelyjä tasapainottuakseen, nyt on hyvä aika tehdä niitä.

Nyt on mahdollista löytää ja tuntea turvallisuutta kaikilla elämäsi alueilla.

 Jos jokin tietty ihmissuhde on vaatinut enemmän, nyt on mahdollista että vuorovaikutuksenne helpottuu ja tunnette jälleen yhteenkuuluvaisuutta.

Nyt voit löytää itsestäsi enemmän sitkeyttä ja sinnikkyyttä, sekä osaat suojella itseäsi kokonaisvaltaisesti.

 

Rapu hallitsee prosesseja, kuten harjoittelua ja opettelua, lapsuuden olosuhteita ja lapsuutta, kasvamista, ”taimien” (kaikenlainen uusi) hoivaamista ja niistä huolehtimista.

 

Nyt on mahdollista ymmärtää omia lapsuuden olosuhteita ja kokemuksia paremmin ja samalla vapautua sellaisista käyttäytymismalleista jotka voivat olla haitaksi.

Nyt on mahdollista toivottaa elämään kaikenlaiset uudet asiat ja tapahtumat, jotka auttavat omaa kasvua ja oppimista. Uusiin ihmissuhteisiin on helppoa panostaa nyt positiivisesti. Kaikenlaiselle harjoittelulle ja opettelulle on nyt hyvä aika, on myös hyvä aika henkilökohtaiselle kasvulle, uusille kokemuksille ja näkökulman avartumiselle.

Nyt on mahdollista keskittyä varsinaiseen prosessiin, sen sijaan että tuijotettaisiin pelkästään tuloksia.

 

Rapu hallitsee emotionaalista läheisyyttä, kuten välittämistä, empatiaa, haavoittuvuutta ja intiimiä läheisyyttä.

 

Nyt on mahdollista kokea hyviä hetkiä läheisissä ihmissuhteissa, kokea ja antaa hoivaa ja hellyyttä.  Mikäli tarvitset apua, voit pyytää sitä läheisiltäsi ja he tukevat sinua kaikessa mitä teet voimauttaaksesi itseäsi. On mahdollista päästä eroon kaikenlaisista läheisyyttä estävistä peloista ja löytää itselle terveellinen läheisyyden muoto ja tunne. On mahdollista ymmärtää toisia empaattisesti paremmin, siten että kaikki tuntevat molemminpuolista välittämistä ja tukea toisiaan kohtaan.  Nyt on mahdollista näyttämällä oma haavoittuvuus saada tukea ja hyväksyntää toisilta.

 

Rapu hallitsee tunteita, kuten mielialanvaihteluita, tietoisuutta tunteista, herkkyyttä toisten tunteita kohtaan, hellyyttä ja tietoisuutta tarpeista.

 

Tunteista puhuminen tietoisesti ja niiden käsitteleminen on helpompaa. Synkkyydestä voidaan päästä helpommin eroon. Turhista ja emotionaalisesti raskaat velvollisuudet voivat helpottaa. On myös mahdollista tiedostaa sekä omat että toisten tunteet ja tunnetilat eri tilanteissa paremmin. Nyt voi syvemmin ja hellemmin suhtautua toisiin läheisiin.

 

Rapu hallitsee hoivaamista, tuen antamista ja vastaanottamista, ruokaa, äitiyttä, läheisiä perhesuhteita ja vastavuoroista huomioon ottamista.

 

Jos ruokailutottumuksesi ovat olleet haitallisia, on nyt hyvä aika muuttaa niitä. Ihmissuhteissa on mahdollista löytää molempia osapuolia emotionaalisesti tyydyttävä tila. Voit löytää juuri ne asiat joita tarvitset juuri nyt itseäsi varten. Jos suhteesi äitiisi kaipaa muutosta tai vain aikaa, nyt kannattaa käydä vierailuilla. Löydät oikeat sanat oikeissa tilanteissa äidille, jotta molemminpuolinen ymmärrys, kunnioitus, yhteys ja rakkaus vallitsisivat.

Omasta identiteetistä kiinni pitäminen osana perhettä onnistuu nyt. Jos olet huolehtinut toisista itsesi kustannuksellasi, nyt on aika huolehtia itsestä. Toisista huolehtiminen on tärkeää, mutta siten että se ei vahingoita itseä.

 

Rapu hallitsee myös äärimmäistä itsesuojelua, kuten takertumista, turvattomuuden ja epävarmuuden tunteita, omistushalua, ylivarovaista käyttäytymistä, hyljätyksi tulemisen pelkoa sekä määriteltyjen tavoitteiden puutetta.

 

Jos haluat eroon taipumuksesta takertua, on siihen nyt mahdollisuus. Halu omistaa toisia ihmisiä voidaan vaihtaa paremmaksi varmuudeksi itsestä. Jos joudut huolehtimaan jostakusta toisesta ihmisestä, on nyt aika luopua liiallisesta ylisuojelullisuudesta. Kaikenlaiset vaarat voivat olla menestyksen esteenä, mutta nyt on aika luopua turhasta hätäilystä. Epävarmuudesta voi pyrkiä eroon tai vapautua emotionaalisesti jonkun ihmissuhdepeleistä. Omien itseä eteenpäin vievien tavoitteiden asettaminen on nyt helpompaa ja se vie vallitsevien esteiden ylitse.

 

Terveyden alueella Rapu hallitsee rintaa ja keuhkoja, haimaa, vatsaa, haavoja sekä kasvaimia.

 

Nyt on hyvä aika keskittyä etsimään hyviä parannuskeinoja kaikilla edellä mainituilla alueilla. Samoin jos jollain em. alueilla on sairautta, nyt on mahdollisuus löytää juuri sinulle oikeat lääkärit, hoitajat ja parantajat. Jos on taipumusta johonkin tiettyyn vaivaan em. alueilla, nyt saattaa vihdoin löytyä oikeaa tietoa kuinka toimia tai parantua. Samoin myös toipuminen noilla alueilla on nyt mahdollista.


( Päivitetty: 01.07.2011 19:46 )

 - Emelia | Kommentit (1)Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5. Pisteet: 5.000 (2)
|
 Auringon Osittainen Pimennys 1.7.2011
01.07.2011 01:36 | Emelia

Auringon Pimennys 1.7.2011
 
Tänään 1.7.2011 kello 11.53 on nähtävillä osittainen Auringon Pimennys. Tämä Pimennys tapahtuu 9 astetta Rapua ja on voimakkuudeltaan 2. Tämä Pimennys on myös Uusi Kuu, mikä merkitsee jälleen uuden ajanjakson alkua.
 
Pimennyksen aikaan taivaalla on Suur-Risti, jossa osallisina ovat Rapu Auringon ja Kuun lisäksi Saturnus Vaa’assa, Pluto Kauriissa ja Uranus Oinaassa. Pimennyksen Askendentti eli Nousu on Neitsyessä ja MC Kaksosissa. Pimennyksen omalla kartalla Aurinko pimenee 10. Huoneessa.
 
Tämä Auringon Pimennys on jälleen Alasolmun Pimennys eli Dragon’s Tail ja 4. Tammikuuta 2011 Auringon Pimennyksen pari. Alasolmun Pimennykset ovat ajankohtia jolloin jokin päättyy, jostain vanhasta luovutaan ja jotain uutta aloitetaan tai jotain tulee tilalle.
Alasolmun Pimennykset voivat aiheuttaa voimattomuuden tai väsymyksen tunnetta, kun elämäämme hallitseva energianlähde eli Aurinko pimenee.
 
Vaikka kyseessä on Auringon Pimennys, sen hallitsija on Kuu, joka hallitsee Rapua. Rapu on 1. vesimerkeistä. Kuu edustaa ryhmiä ja joukkoja, julkisuutta, naisia ja naisiin liittyviä asioita ja asioita jotka koskettavat naisia. Kuu hallitsee myös suosiota ja suosittuja juttuja, hopeaa ja vettä, vuorovettä ja kaikenlaisia nesteitä. – On mahdollista että uutisissa on jotain joka liittyy edellä mainittuihin asioihin.
 
Kuu on tunnetusti herkkä ja sen energia vaihtelevaa ja muuttuvaa (emootiot ja tunteet). Kotiin liittyvien tuotteiden ja palveluiden, sekä naisiin liittyvien aiheiden parissa työskentelevät saattavat huomata yhden ajanjakson päättyvän ja toisen alkavan.
 
Kuten jo Tammikuussa kirjoitin 4.1.2011 Yläsolmun  ja 1.7.2011 Alasolmun Pimennysten keskipiste on 4 astetta Vaakaa ja tämän kuluneen puolen vuoden teemat ovat kulminoituneet tuohon kohtaan. Jos tuolla kohdalla omalla henkilökohtaisella kartalla on jokin taivaankappale se on varmasti ollut polttopisteessä.
 
Pimennyksen sijoittuminen omalle kartalle kannattaa myös tarkistaa aina. Omalla kohdallani tämä Pimennys kuten Kuun Pimennys 31.2009 (yhtymä) ja 26.6.2010 (oppositio) osuvat Ihmissuhde Akselilleni (Asc-DC/ 1.-7. Huone) ja Kuulleni.
Kannattaakin aina tarkistaa Pimennysten kohdalla mihin oman kartan Huoneeseen se osuu, sillä tuon Huoneen asiat ovat valokeilassa eli tuolla elämänalueella tapahtuu muutoksia. Alasolmun Pimennyksen kyseessä ollen yksi ajanjakso päättyy ja toinen alkaa, on muutoksen aika.
 
Tämän Pimennyksen kohta on herkkä aina vuoteen 2014 saakka
Auringon transiitit
30.9.2011, 31.12.2011, 7.1.2012, 7.1.2013
Mars transiitit
17.8.2011, 29.11.2012, 27.07.2013, 11.7.2014
Jupiterin transiitit
6.9.2013
Pluto transiiti
4.3.2012, 18.5.2012r, 28.12.2012, 21.8.2013r, 19.10.2013
 
Mikäli siis henkilökohtaisella kartalla Pimennys koskettaa jotain kohtaa aspektin kautta, noina transiittipäivinä on mahdollista tuntea tuohon Pimennyksen
kohtaan liittyviä asioita.
Oikein antoisaa Uutta Kuuta ja Auringon Pimennystä kaikille!!


( Päivitetty: 01.07.2011 02:06 )

 - Emelia | Kommentit (1)Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5. Pisteet: 5.000 (2)
|©2019 Astropohdintoja -blogi | Emelian Auringon Paluut - suntuubi.com