Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Astropohdintoja -blogi

1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345

Subscribe RSS

 Uusi Kuu Skorpionissa
05.11.2010 21:14 | Emelia

Huomenna on meillä täällä Pyhäinpäivä eli vanhemmalta nimeltään Pyhäinmiestenpäivä eli vainajien muistopäivä.  Aikaisemmin Pyhäinpäivää vietettiin 1. Marraskuuta, mutta siirryttäessä tuotteliaaseen työaikaan tämäkin juhlapäivä siirtyi 31.10-6.11 väliselle lauantaille. Pyhäinpäivään liittyvät edelleen kuolleet siten että seurakunnissa luetaan Pyhäinpäivänä kaikkien vuoden aikana kuolleiden seurakunnanjäsenten nimet. Omaisilla on tapana viedä kynttilöitä haudoille, kuten Itsenäisyyspäivänä ja Joulunakin.
 
Tämä aika on vuoden pimeintä aikaa ja tällä viikolla sen on erityisesti huomannutkin. On ollut pimeää, harmaata, sateista ja sumuista.
Tällä hetkellä mennään Skorpionin tahtiin, sillä siellä liikkuvat samanaikaisesti Aurinko, Kuu, Venus, Merkurius ja Vesta. Skorpionia hallitsee Pluto, jolla on tapana tuhota, uudistaa ja puhdistaa.
Skorpionin aiheuttaman jännityksen pystyy tuntemaan ihan fyysisesti ja tämäkin blogi on kirjoitettu pätkissä, koska läppärini kuumenee liiankin nopeasti.
 
Mutta ensi yönä on siis myös Uusi Kuu Skorpionissa, mikä tarjoaa jälleen mahdollisuuden aloittaa jotain aivan uutta. Mitä toivoa Uudelta Kuulta Skorpionissa?
 
Skorpioni hallitsee mahdollisuuksia ja täysivaltaisuutta, muutosta, taitoja ja kykyjä kriiseissä ja käännekohdissa, itsehallintaa, seksi- ja sielunkumppaneita, liikekumppaneita ja valtataisteluiden välttelyä.
Vallan hallinnan alueella Uudelta Kuulta Skorpionissa voi toivoa kykyä pitää salaisuuksia, tiedostaa toisten tarpeita ja motiiveja tai kykyä toimia yhteisen edun hyväksi työpaikalla. Jos tarvitset uusia mahdollisuuksia ja ajatuksia, onnellista vetovoimaa tai terveyttä ihmissuhteeseesi, nyt on mahdollisuus toivoa niitä.
 
Siirtymien ja ylitysten alueella Uudelta Kuulta Skorpionissa voi toivoa muodonmuutosta, vanhoista taakoista eroon pääsemistä, muutosta, vallan palautusta, paluuta entiseen, entisöintiä tai anteeksi antoa.
 
Kriisien ja käännekohtien alueella Skorpioniin liitetään riskien ottaminen vallan saavuttamiseksi, pakonomaiset teot ja toimet, pakkomielteet, intensiiviset vuorovaikutukset ja reunalla elämisen.  Jos nyt on elämässä jonkinlainen kriisi, on nyt hyvä aika toivoa selkeää suhtautumista ja kykyä toimia oikein sen selviämiseksi. Tai jos jokin tietty asia hallitsee elämää aivan liiaksi, nyt on hyvä aika toivoa sen keventyvän.
 
Itsehallinnan alueella Skorpioni hallitsee hyvän ja pahan vastakkainasettelua, vahvuutta, itsekuria, sitoutumista ja luonteensyvyyttä. Eli jos elämässä on tarvetta jollekin em. asioista, nyt on hyvä aika toivoa niitä.
 
Siteiden ja sitoutumisen alueella Skorpioniin liittyy seksi, sulautuminen, syventyminen, sielunkumppanuus, syvät emotionaaliset yhteydet, molemminpuolinen vahvistaminen. Tämä on siis oivallinen hetki toivoa intohimoisempaa, vahvempaa, syvempää yhteyttä kumppaniin. Jos etsit itsellesi hyvää ihmissuhdetta, nyt voi olla hyvä aika toivoa itselleen sielunkumppania.  Nyt on myös hyvä aika arvostaa läheisiä ihmisiä.
 
Taloudenalueella Skorpioni hallitsee lainoja, veroja, velkoja, vakuuksia, testamentteja ja perintöjä, sopimuksia ja liiketoimia. Nyt on hyvä aika toivoa myönteisiä lopputuloksia näihin asioihin liittyen.
 
Vallan väärinkäytön aluettakin Skorpioni hallitsee; kostoa, mustasukkaisuutta, kateutta, julmia päätöksiä, hajottavia tarpeita, valtataisteluita, hylkäämistä, epäilystä ja syyllisyyttä. Nyt on siis hyvä aika toivoa pääsevänsä eroon näistä asioista elämässäsi.
 
Terveyden alueella puolestaan Skorpioni hallitsee peräsuolta, paksusuolta ja hajottavia elimiä, PMS –oireita ja kuukautisia, seksitauteja, sekä miesten ja naisten seksuaalisia elimiä. Mikäli jollain näistä alueista on ongelmia tai sairauksia, on nyt hyvä aika toivoa apua ja terveyttä näille alueille.
 


 - Emelia | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5.
|©2019 Astropohdintoja -blogi | Emelian Auringon Paluut - suntuubi.com