Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Astropohdintoja -blogi

27282930123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Subscribe RSS

 Marsista
20.10.2010 13:01 | Emelia

Nyt kun olen sairaslomalla flunssan kourissa, onkin hyvä hetki pohtia Marsin olemusta.
Mars oli sodanjumalana roomalaisten pääjumalissa heti toisena Zeus-jumalan jälkeen. Mars oli naimisissa kauneuden jumalattaren Venuksen kanssa.
 Mars on kaiken toiminnan, energian, aktiivisuuden ja elämänvoiman indikaattori.  Mars hallitsee Oinasta ja 1. huonetta ja ulkoista/ julkista minää.
Naisen kartalla Mars yleensä edustaa miestä ja ylipäänsäkin seksuaalisia tarpeita, sekä naisen maskuliinista puolta. Miehen kartalla Mars on miehen miehisyys ja seksuaalisuus.
Mars ilmentää jämäkkyyttä ja kykyä toimia, puolustaa itseä. Marsiin liitetään myös kärsimättömyys, energisyys, innostus, aloitteellisuus, voima, itsevarmuus, vaara, rohkeus, jännitys, ylivilkkaus, valppaus, impulsiivisuus , tarmokkuus ja tahto. Marsiin voidaan liittää suoratoiminta, toisten ja asioiden vähättely / ylimielisyys, itsekkyys ja minä-minä asenne.
Luonnollisesti kontaktit miehiin, intohimo, halukkuus, julmuus/ raakuus, voima, uhkaavuus, taistelut, maskuliinisuuteen ja miehisyyteen, uranuurtajiin ja sensuaalisuus ovat myös Marsin piirissä.
Mars liittyy fyysisellä tasolla lisämunuaisiin ja aggressiivisuuteen, kiukkuun ja temperamenttiin, verenpaineeseen, adrenaliiniin, stressireaktioihin ja tulehdussairauksiin kuten flunssaan ja kuumeeseen, mutta myös kroonisen väsymyksen syndroomaan, anemiaan, Rautaan, B-12 vitamiiniin ja foolihappoon, rasvahappoihin, klooriin, kobolttiin, punasoluihin, jänteisiin, nivelsiteisiin, lihaksiin, väsytykseen, nyrjähdyksiin ja venähdyksiin ja testosteroniin. Ja koska Mars liitetään taisteluihin, sota, etujoukot (pioneerit) ja muihin miehisiin asioihin, sen johdosta siihen liittyvät myös traumaperäiset oireet (PTSD symptoms= trauman jälkeiset oireet).
 
Marsin transiitit…
Mars kiertää Auringon noin kahdessa vuodessa, joten se viipyy kussakin merkissä keskimäärin kaksi kuukautta ja sen transiitit toistuvat parin vuoden välein. Marsin transiittivaikutukset ovat nopeita ja kestävät yleensä viikon verran eli 4 päivää varsinaisen transiittiohituksen molemmin puolin. Koska Mars toimii alulle panevana voimana, purkauksena tai sytykkeenä, se toimii parhaiten osana isompaa transiittikuviota. Samaan tapaan kuin Auringon transiitin osuminen johonkin transiittikuvioon, Marsin transiitti voi laukaista tapahtumien ketjun.
Ihmissuhteen alkaessa naisella Mars saattaa olla aktiivinen, mutta Mars voi olla mukana kun aloitetaan jokin uusi projekti tai vaikkapa uudessa työpaikassa toisena transiitin osapuolena MC.


 - Emelia | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5.
|©2019 Astropohdintoja -blogi | Emelian Auringon Paluut - suntuubi.com