Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Astropohdintoja -blogi

303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123

Subscribe RSS

 Vähemmän on enemmän.. Uusi Kuu Neitsyessä
09.09.2010 09:27 | Emelia

Uusi Kuu Neitsyessä on ajankohtainen jälleen huomenna. Tämä on aina merkityksellinen Uusi Kuu, kun Kuu on lähimpänä Maata. Kun Uuden Kuun aikaan Aurinko ja Kuu ovat samassa merkissä ja riittävän lähellä toisiaan ollakseen yhtymässä toisiinsa on kyseessä Musta Kuu / Dark Moon, joka on vaikutuksiltaan voimakas.

Astrologiassa käytetään samansuuntaisia viittauksia puhuttaessa asteroidi LilithistäDark Moonista ja Black Moonista. Nuo kaikki ovat kuitenkin aivan eri asioita. Asteroidi nimeltään Lilith on konkreettisesti olemassa oleva möhkäle, kun taas Dark Moon ja Black Moon ovat laskennallisia pisteitä.
Kuun kiertorata Maan ympäri on ellipsin muotoinen, joten Dark Moon (perigee) on kun Kuu on kiertoradallaan kaikkein lähimpänä Maata, Lunar apogee on puolestaan kun Kuu on kauimpana Maasta ja Black Moon on puolestaan Maan ja Lunar Apogeen välinen keskipiste.
 
Näitä kaikkia kolmea pistettä tulkitaan Lilithin http://fi.wikipedia.org/wiki/Lilith
mytologian mukaisesti.
Tämä aika voi siis kolahtaa parisuhteen alueella.
Omalla kartallani tämä Uusi Kuu on sekstiilissä (3°orbi) syntymäkarttani Kuuhun ja   6° päässä Auringostani. Eli vaikutus on ulkoinen (Aurinko) ja sisäinen (Kuu).
Mihin tämä Kuu sinun kartallasi osuu?
Uusi Kuu Neitsyessä tulkitaan usein niukkuudeksi tai vaatimattomuudeksi, kun kyseessä on 6. huone, mutta myös vaativaksi tai pikkutarkaksi. Mutta nyt voisi olla hyvä aika laittaa asioita järjestykseen, tyhjentää nurkkia ja organisoida asioita.
Vähemmän on enemmän, tai ainakin ihan riittävästi.
Nyt ei kannata ihmetellä, jos ei nukuta tai jos väsyttää tavallista enemmän. Molemmat asiat ovat nyt mahdollisia. Asiat voivat ärsyttää tavallista enemmän ja varsinkin nyt kun Merkurius peruuttaa Neitsyessä pienet yksityiskohdat voivat kasvaa kärpäsestä härkäseksi.
Mutta tämä on myös hyvä aika aloittaa uusia asioita, sillä juuri nyt on mahdollista kiinnittää kaikkiin tarvittaviin asioihin huomiota.
 
Mitä sitten voisi odottaa tai toivoa Uudelta Kuulta Neitsyessä?
– Nyt, jos koska olisi hyvä aika aloittaa uusi terveellinen ruokavalio, painon pudottaminen tai liikuntaohjelman noudattaminen. Tämä aika on myös suotuisaa kaikenlaiselle hoitamiselle, terveyden ja sairaanhoidolle. Onko siis ihmekään että kuntosalit ym. ryhmät täyttyvät näin syyskuussa?  
Mikäli sinulla on ollut ongelmia ruuansulatuksen tai suoliston toiminnassa, ummetusta, ripulia, nyt on hyvä aika koettaa saada muutosta asioihin. Uusi ruokavalio voi auttaa.
Jos olet vailla työtä tai työssä pitäisi aloittaa uusi projekti, nyt on aika miettiä siihen liittyviä yksityiskohtia. Nyt voit toivoa hyvää työryhmää tai työpaikkaa. Työhön, tehtäviin ja arkisiin askareisiin/ rutiineihin liittyvien asioiden huomaaminen ja hoksaaminen voi helpottua, jos vain sitä haluat.
Itse kävin eilen työvoimatoimistossa ja sain ihan hyviä uutisia sieltä, ja nyt asiat ovat jo edenneet. Huomenna tai ylihuomenna saa lisää tietoa.
Aikaisemmin jo mainitsinkin tuosta asioiden järjestykseen laitosta, mutta nyt todella voisi olla hyvä aika aloittaa siivous, järjestely, turhista tavaroista eroon hankkiutuminen, paperitöiden ja suunnitelmien teko. Nyt on mahdollista saada kaaokseen järjestystä, sillä on helppoa nähdä kuinka asiat loksahtelevat paikoilleen.
Koska Neitsyt hallitsee erottelua ja pikkutarkkaa havainnointia, nyt on myös hyvä aika tehdä tarkkaa työtä, analysoida tietoja, keskittyä ja ajatella kriittisesti. Nyt onnistuu kaikenlainen pikkutarkka hiominen ja asioiden prosessointi. Toisaalta, koska Neitsyeen liittyy myös turha huolehtiminen, kriittisyys ja puurtaminen, nyt on myös hyvä aika yrittää tarvittaessa päästä niistä eroon.


( Päivitetty: 09.09.2010 09:55 )

 - Emelia | Kommentit (2)Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5. Pisteet: 5.000 (1)
|©2019 Astropohdintoja -blogi | Emelian Auringon Paluut - suntuubi.com