Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Astropohdintoja -blogi

2526272829301
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345

Subscribe RSS

 Osittainen Auringon Pimennys Ravussa 13.7.2018
13.07.2018 00:57 | Emelia

Osittainen Auringon Pimennys 13.7.2018 Ravussa

Perjantaina aamulla 05:47 meidän aikaa on jälleen UusiKuu ja samalla myös osittainen Auringon Pimennys, joka on nähtävillä ainoastaan Australian eteläisimmissä osissa.

Huolimatta tarkoin rajatusta alueesta, jossa pimennyksen voi nähdä, on sen voiman ja tiivistymisen voinut aistia jo useamman päivän ajan esim. väsymyksenä, olemisen raskautena tai tietynlaisena odottamisen tunteena.

Tämän osittaisen pimennyksen aikaan Aurinko on siis 20⁰ Rapua 41’ ja Kuu kulkee tuon asteen ylitse ja samalla Auringon ja Maan välistä, osittain pimentäen Aurinkoa.

Pimennysten voimakkuutta määritellään yleensä sillä kuinka peittäviä ne ovat (osittainen, puolivarjo, täydellinen) ja kuinka kauan kestävät, sekä kuinka lähellä Kuunsolmuja ne tapahtuvat. UudenKuun pimennykset tapahtuvat 18,5 asteen Solmuista. Solmut ovat vahvoja energisiä kohtia taivaalla ja kaikki tekijät niiden lähellä saavat niiden avulla valtavan energiapurkauksen. Solmujen ansiosta pimennysten kohdat jäävät hehkumaan pidemmäksi aikaa pimennyksen jälkeen ja aktivoituvat uudelleen jokaisen pimennys asteen ylittävän transiitin myötä. Pimennysten elinkaaret vaihtelevat niiden vahvuuden mukaan 1-7 vuoden välillä, kun keskimääräinen vaikutuksen pituus on 3,5 vuotta.

Erityisen herkkiä pimennyksen kohdat ovat Marsin ja Saturnuksen ylitystransiiteille.

Tämä pimennys tapahtuu Vedenmerkissä, Ravussa ja Kuun hallitsemalla omalla alueella, 15 asteen päässä Yläsolmusta. Pimennyksen Herraksi ja hallitsijaksi tulisi näin ollen pimennyksen tekevä Kuu ja tulkinta olisi sen mukainen, mutta …

Yleensä pimennyksen aikaan Auringon ja Kuun läheisyyteen hivuttautunut Valoja vahvempi taivaankappale voi ottaa poikkeuksellisena pimennyksen hallitsijan roolin, mutta nyt ei näin olekaan, sillä vastapäätä 180⁰ päässä Kauriissa opponoi pimennystä Pluto, joka voimakkaana ja vahvana tunkee tuohon rooliin. Pluton sijainnin vastapiste on aina transiittinakin vahva muutoksessa mukana olevien ihmisten ja tekijöiden alue, samaan tapaan kuin Yläsolmu, Pluton edustaessa aluetta, jolla muutoksia tarvitaan ja ne tapahtuvat.

Kartalla elementeissä ja laaduissakin hallitsevaksi nousee Vakaa Vedenmerkki, eli Skorpioni, Pluton hallitsema. Tässä pimennyksessä Plutolla on vahva rooli, joten jotain nousee esiin, paljastuu ja muutos voi alkaa.

Toinen silmiin osuva Valojen aspekti on kolmio Neptunukseen myös Vedenmerkissä, 16⁰ Kaloja.

Tällä kertaa en kirjoita näistä transiittiaspekteista oikeastaan tätä enempää, koska monet muut, myös suomalaiset blogit niistä ovat jo kirjoittaneet. Tarkastellaan siis pimennyksiä ja tätäkin pimennystä hieman toisenlaisesta näkökulmasta.

Pimennyksillä on ollut vanhastaan huono maine ja kaiku, ja tämä juontaa juurensa muinaisiin astrologeihin, jotka varoittivat valtioiden johtajia ja päämiehiä mahdollisista pimennysten mukanaan tuomista muutoksista, jotta nämä voisivat niihin reagoida tarvittaessa. Valitettavasti usein nämä ahneet ja ikävät valtioiden johtajat käyttivät saamaansa tietoa pelotellakseen ja manipuloidakseen kansalaisiaan toivomallaan tavalla pimennysten jälkeen.

On totta, että pimennyksiä on erilaisia ja toiset tuovat tullessaan enemmän haasteita, kuin toiset. Kysymys on aina kuitenkin muutoksesta, jota yleensä alitajuisestikin odotetaan.

Yleensä Yläsolmun pimennyksiä pidetään helpompina kokemuksellisesti, ja ne voivat toimia kuin aallonharjalla surffailuna muutosten keskellä, eikä itse tarvitse tehdä tai ponnistella asioiden eteen. Alasolmun pimennyksiä pidetään yleensä haasteellisempina ja vaativampina, jotka voivat uuvuttaa ja imeä energiaa. Pimennysten kohdalla on kuitenkin aina kysymys muutoksesta ja uudistumisesta.

Tähän pimennykseen liittyvät asiat ja tapahtumat ovat todennäköisesti saaneet jo alkunsa viimeisten 10 päivän aikana, ja ottavat vauhtia alleen pimennyksen jälkeen. Asioita alkaa tapahtua sillä elämän alueella (Huoneessa), jossa omalla kartalla pimennys tapahtui. Elämä vilkastuu, aktivoituu ja muuttuu eloisammaksi sillä alueella missä pimennys tapahtui.

Mikäli omalla kartalla, syntymäkartalla (radix/natal), progressiivisella- tai Auringon Paluulla on jokin taivaankappale pimentymässä myös 20⁰ Rapua, tämä tulee todellakin vaikuttamaan henkilökohtaisella tasolla hyvin vahvasti.

Erityisesti mikäli omalla kartalla pimentyvänä on Aurinko, Kuu, Askendentti (Asc), Keskitaivas (Mc) tai kartan, Askendentin, eli Nousumerkin hallitsija, muutokset ovat pitkälle elämään vaikuttavia ja ratkaisevia henkilökohtaisella tasolla. Kysymys voi olla konkreettisesta muutosta asuinpaikan suhteen tai muutoksista tavoitteissa ja elämänpäämäärissä. Itselle tärkeät asiat, päätökset ja valinnat ovat osa muutosta.

Jokainen taivaankappale edustaa oman luonteensa, energiansa ja alueensa mukaisia asioita, tapahtumia ja ihmisiä. Vaikka muutokset voivat tuntua vaikeilta, niitä tarvitaan, jotta elämä pysyy eloisana ja edistymistä, sekä kasvua tapahtuu. Pimennysten tehtävä on ohjata ja muuttaa yksilön elämän suuntaan tarvittaessa, jotta voidaan tehdä itselle ja elämäntehtävälle tärkeitä asioita, valintoja ja muutoksia. Joskus muutokset voivatkin kohdistua työhön, ammattiin tai uralle, kun on kyse tavoitteista ja elämän päämääristä.

Edellä mainittujen persoonallisten tekijöiden lisäksi myös muut taivaankappaleet tarkasti mukana pimennyksessä voivat kertoa mitä ja miten tapahtuu, millä elämänalueella, sekä ketkä ovat osallisia.

Auringon Paluulla, paluun aikaan tapahtuvat pimennykset ovat hyvin harvinaisia. Mikäli Auringon Paluulle tulee pimennys, täytyy sekä paluun hetken että pimennyksen GTM ajat olla vain tuntien sisällä toisistaan. Kun Solmut kiertävät zodiakin 19 vuodessa, tälle kierrokselle voi mahtua yksi tällainen Auringon Paluu.

Sen sijaan Auringon Paluulla voi olla jokin muu taivaankappale pimennyksen kanssa samalla asteella, joka siten saa osansa pimennyksestä ja vaikuttaa periodiin.

Pimennykset herkistävät myös sen asteen, jolla ne tapahtuvat, joten mikäli muissa merkeissä on taivaankappaleita kyseisellä asteella ne todennäköisesti vaikuttuvat pimennyksestä myös. Erityisen tehokkaasti toimivat oppositiot ja neliöt, jotka ovat haasteellisina toiminnallisempia ja asioita tapahtumaan laittavia aspekteja, mutta myös pehmeämmät kulmat kannattaa tarkistaa. Orbit aspekteja tarkasteltaessa kannattaa pitää hyvin tiukkoina, erityisesti progressiivisella kartalla vain 1⁰.

Tarkastelun kohteena näin ollen on 19-21 astetta kaikissa merkeissä ja kaikilla tarkastelun kohteeksi halutuilla kartoilla.

Mikäli näille asteille ei osu mitään omalla kohdalla tapahtuvat pimennyksen vaikutukset sillä elämän alueella eli Huoneessa, jossa pimennys tapahtuu. Pimennysten mukana tuomat muutokset ja uudistuminen koskettavat kyllä kaikkia, osaa enemmän ja toisia vähemmän. Yleensä tuolla elämänalueella on uudistumisen ja terveemmän asioiden hoitamisen tarvetta, jotta kehitystä pääsee tapahtumaan.

Seuraavassa hyvin lyhykäisesti Huoneiden teemoista pimennysten alueina. Lisää avainsanoja löytyy…

1. Huone on elinvoiman, lähiympäristön, ensivaikutelmien ja Marsin aluetta. Suhtautuminen itseen ja ulkoinen olemus. Nyt kannattaa panostaa itseensä, terveyteen ja omaan hyvinvointiin.

2. Huone on omien ansioiden, arvojen ja liikuteltavien omistusten, Venuksen aluetta. Muutoksia tuloissa, tulot tai velat voivat kasvaa, tehdään hankintoja. Taloudellisen tilanteen, materiaalisen omaisuuden ja omistusten uudelleen arviointi.

3. Huone on henkisyyden, mielen, kommunikoinnin ja vuorovaikutuksen, Merkuriuksen aluetta. Kiirettä, hoidettavia asioita, sopimuksia ja paperitöitä paljon. Mieli aktivoituu ja uusia ideoita voi syntyä.

4. Huone on kodin, perheen, vanhempien, kiinteän omaisuuden ja turvallisuuden, sekä Kuun aluetta. Kotiin, perheeseen ja omiin asioihin liittyvät jutut tärkeitä pimennyksen johdosta. Herkkyys korostuu, toisten kanssa toimeentulo ja vuorovaikutus voivat olla keskeisiä, sekä naisiin liittyvät asiat.

5. Huone on rakkauden, lasten, romantiikan, taiteellisen ilmaisun, viihteen, urheilun jne. sekä Auringon aluetta. Käsitys itsestä voi olla korkealla tai alhaalla. Ystävyydet ja itseilmaisu. Henkilökohtaisen voima ja valta huomion kohteena.

6. Huone on arkisten asioiden hoitamisen ja velvollisuuksien, aikataulujen, tehtävien, palveluiden, työn teon ja työkavereiden, terveyden ja sen hoitamisen, lemmikkien ja Merkuriuksen aluetta. Muutokset velvollisuuksissa, rutiineissa ja tehtävissä ovat nyt mahdollisia.

7. Huoneen piiriin kuuluvat toiset ihmiset, jotka vaativat huomiota, eli kumppanit, liikekumppanit, viholliset, vastustajat, neuvonantajat ja asianajajat, Venuksen alueella. Pimennys suhteiden alueella voi muuttaa tärkeitä suhteita, voi olla karmallisia kohtaamisia tai eroamisia.

8. Huone on verojen, vakuutusten, yhteisten varojen, perintöjen, testamenttien, jaetun omaisuuden ja Pluton aluetta. Mahdollisuus uudistaa prosesseja, seksuaalisuutta tai sukupuolisuutta. Pimennyksen osuessa tällä alueelle voidaan ottaa laina tai pohtia velkoja, pysyviä muutoksia, kiihkeitä ihmissuhteita voi myös syntyä.

9. Huone on korkeampien opintojen ja koulutuksen aluetta, sisältäen mm. kauaskantoiset suunnitelmat ja visiot, pitkät matkat, ulkomaat ja ulkomaalaiset, puolison/ kumppanin perheenjäsenet ja heidän puolisonsa ja perheensä, uskonnot ja filosofian, Jupiterin aluetta. Opinnot, koulutus tai matkustaminen voivat korostua pimennyksen osuessa tälle alueelle.

10. Huone on julkisen maineen ja aseman, ammatillisuuden/ uran, viranomaisten, huomion hakemisen ja Saturnuksen aluetta. Pimennyksen osuessa tälle alueelle tullaan huomiota saamaan joko työssä tai julkisuudessa, joten kannattaa valmistautua. Voi olla myös vaatimus ottaa lisää vastuuta.

11. Huone on ystävien, sosiaalisten ryhmien, toiveiden ja haaveiden, ihanteiden ja Uranuksen aluetta. Luovat tavoitteet ja toiminta jaetaan ystävien ja ryhmien kanssa. Muutokset ihmissuhteissa, ryhmissä, järjestöissä ja yhteyksissä/ sidoksissa todennäköisiä, kun pimennys osuu tänne. Mahdollisuus myös dynaamisille kontakteille, jotka voivat vaikuttaa muihin suhteisiin. Äkkinäisiä muutoksia.

12. Huone varastoi menneet teot, sisältää mm. alitajuisen mielen, unelmat ja unet, salaisuudet, taustalla ja kulisseissa toiminta, palautuminen ja toipuminen, synnytys, vankeus tai vetäytyminen omiin oloihin, Neptunuksen aluetta. Sisäisiä asioita voidaan tutkia ja pyrkiä vakaaseen elämään pimennyksen osuessa tälle alueelle. Muutoksen ja muuntumisen aika, mahdollisesti matkustelua.

Koska pimennykset ovat globaaleja ilmiöitä, ne vaikuttavat meihin kaikkiin ja taivaankappaleiden sijainnit pimennyksen kartalla osoittavat yleisiä olosuhteita ja tilanteita Maassa ja meidän kaikkien elämässä.

UusiKuu aloittaa aina jotain uutta ja Solmujen läheisyyden energisoivasta vaikutuksesta pimennyksen aikaan saadaan SUPER UusiKuu, jonka vaikutukset kestävät kuukausia. Mutta se mitä aloitetaan nyt, saa mahdollisesti tuloksensa ja heinäkuun 27. päivä Täydellisen KuunPimennyksen aikaan, sillä Alasolmun pimennys heijastelee sitä mitä on ollut aiemmin. ( Siitä enemmän myöhemmin)

Yleensä pimennysten aikaan ei suositella aloittamaan mitään isoa uutta tai tekemään isoja päätöksiä, sillä pimennysjakson aikana voi tapahtua niin paljon muuttuvia tekijöitä, joihin ei voi ennalta vaikutta. Myös pimennysten aiheuttamat jännitteet ja energisyys voivat aiheuttaa häiriöitä ja epävakautta uusissa suunnitelmissa, asioissa ja toimissa. Usein kuitenkin on vahva tarve siivota vanhaa pois ja uudistaa elämää.

Pimennyksiin kannattaa suhtautua mahdollisimman rennosti ja antaa asioiden edetä omalla painollaan. Suhtautumista helpottaa, jos tiedostaa onko edessä rakentavaa vai hajottavaa uudistumista ja millä elämän alueella se tapahtuu. Toisaalta kaikki kokevat pimennykset tavalla tai toisella, ja vaikka itse olisikin valmis hyväksymään eteen tulevat muutokset ja uudistukset, elämässä saattaa olla joku toinen, jolle muutosten tekeminen on vaikeampaa ja hän voi vaikeuttaa myös muiden elämää.

Vesimerkeistä Rapu ja sen hallitsija Kuu sisältävät äidilliset ja hoivaavat vaistot, kasvun, hedelmällisyyden, kodin, perheen, omat asiat ja kotirintaman, perinnön (lapsuudesta) ja kotimaan. Kotimaisten tuotteiden ja naisiin liittyvien tuotteiden, asioiden ja tavaroiden parissa työskentelevät voivat huomata tämän pimennyksen vaikutukset myös omilla aloillaan ja työnsä korostumisena. Yleisesti pimennykset vesimerkeissä viittaavat globaaleihin ilmiöihin ja mahdollisiin onnettomuuksiin, hyökyaaltoihin ja katastrofeihinkin merillä ja vesialueiden ympäristössä, sekä siellä elävien eläinten ja kalojen parissa. Rankkasateet ja niihin liittyvät ongelmat, lääkkeisiin liittyvät ongelmat ja asiat, petolliset toiminnat, tavallisiin kansalaisiin kohdistuvat onnettomuudet ja kuolemat, sekä levottomuudet voivat nyt olla mahdollisia. Toisaalta, jos jossain edellä kuvatuilla alueilla on salaisuuksia ja vilpillistä toimintaa, on nyt sen mahdollista nousta esiin ja kaikkien nähtäville.

Tässä oli nyt tällä erää tällainen pieni ”osakattaus” pimennysten aiheesta, materiaalia on vielä, joten katsotaan tuleeko toinen osa vielä ennen 27.7.2018 pimennystä.

Pahoittelen mikäli tekstissä on kirjoitusvirheitä, mutta tämän kirjoittaminen vähän venähti ja teknisistä syistä julkaisukin tapahtui vasta nyt aamuyöstä...

Kaikille oikein antoisaa pimennysten aikaa!!


 - Emelia
1. 2. 3. 4. 5. Pisteet: 5.000 (1)
|Kommentti

                       
Kirjoittaja

Sähköposti

Kotisivut

Yksityinen 
Roskapostisuojaus: Paljonko on kahdeksan plus kolme?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)Ei kommentteja
©2019 Astropohdintoja -blogi | Emelian Auringon Paluut - suntuubi.com