Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Astropohdintoja -blogi

1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234

Subscribe RSS

 9.1.2018 Aurinko, Venus, Pluto yhtymä
03.01.2018 19:19 | Emelia

Venus ja Aurinko yhtymässä Plutoon 9.1.2018

Harvemmin tulee näitä ”pikaisia bloggauksia” tehtyä, mutta tässä tulee nyt yksi.

Venus ja Aurinko ovat nyt kulkeneet ”yhdessä käsikädessä” Kauriissa ja jatkavat matkaansa yhdessä tammikuun puoleen väliin saakka, kunnes Venus tekee pikapyrähdyksen ja joutuu Vesimieheen ennen Aurinkoa.

Tällä hetkellä nämä kaksi taivaankappaletta kulkevat siis taivaalla n. asteen etäisyydellä yhtymässä toisiinsa ja tulevat kohtaamaan ensi viikolla 9.1.2018 tiistaina Pluton Kauriin 19 asteessa.

Pikaisella haulla tästä ei juuri löytynyt erityisen paljon textejä verkon ihmeellisestä maailmasta, mutta huomiotta tilannetta ei voine jättää.

Tapahtuuhan kohtaaminen johtavassa merkissä (Kauris) ja mukana on myös johtavan merkin eli Vaa’an hallitsija Venus.

Yksistään Venuksen ja Pluton välinen yhtymä johdattaa meitä kulkemaan syvissä vesissä erityisesti tunteiden, rakkauden ja kiintymyksen alueilla, mutta Auringon osallisuus siihen nostattaa nämä asiat valokeilaan. Ihmiset, joilla on Pluton ja Venuksen yhtymä syntymäkartoillaan voivat käydä läpi elämänsä aikana hyvin syvällisiä kokemuksia ja oppia itsestään ihmissuhteittensa kautta. Kaikki mitä nyt nousee esiin tai paljastuu, ei ole välttämättä hyvää ja kaunista.

Tr. Venuksen ja Pluton yhtymä transiittina on nopea, luonnollisesti koska Venus kulkee nopsaan tahtiin, mutta vaikutuksiltaan intensiivinen ja vahva. Se yhdistää kiihkeyden ja intohimon ihmisissä, ja voi toteutua niin flirttinä, kuin seksuaalisella tasolla, mutta myös erittäin syväluotaavina keskusteluina. Pinnallisuus ei kiinnosta ja samalla ei välttämättä edes tiedosteta omaa voimallisuutta, määrätietoisuutta ja tahtotilaa. Ihmissuhteiden lisäksi nyt voi tapahtua myös taloudellisella alueella, luovilla aloilla voidaan vaikuttaa ihmisiin ja heidän ajatteluunsa, tai nähdä melkoisia esityksiä.

Auringon ja Pluton yhtymä nostaa esiin ja valokeilaan määrätietoisuuden ja päämäärätietoisuuden. Oman asian ajaminen toisten vastustuksesta tai mielipiteistä välittämättä on enemmän kuin mahdollista. Voiman käyttö, tahtojen taistot tai koston suunnittelukin voivat tulla nyt kyseeseen.

Transiitin tuomat haasteellisuudet voivat näkyä jo tulevana viikonloppuna, mutta viimeistään maanantaina 8.1.2018 ne aktivoituvat, kun Aurinko ja Venus tulet asteen etäisyydelle Plutosta. Tilanne kulminoituu tiistaina, mutta vaikuttanee ensi viikon lopulle, kunnes Venus ja Aurinko ovat viikonloppua kohden etääntyneet Plutosta riittävästi.

Erityisen vahvasti tämän transiittiohituksen todennäköisesti voimme kokea me kaikki, joilla on tekijöitä johtavien merkkien (Oinas, Rapu, Vaaka ja Kauris) 19 asteen tuntumassa. Mitä tarkempaa orbia käyttää, sen vahvempi vaikutus. Ravun 19 aste on suoraan oppositiossa ja Vaaka-Oinas neliöissä.

Pluton vahva paine on vaikuttanut tällä Kauriin kohdalla jo pidemmän aikaa ja tuntunut varmasti meillä kaikilla joilla on tekijöitä tuon asteen tienoilla. Allekirjoittaneella on esimerkiksi radix Venus 18 asteessa Vaakaa ja tällä hetkellä ”sen päällä” progressiivinen Aurinko, joten Pluton neliö on tuntunut ja tuntuu. Ja siinä olisi aivan riittämiin sellaisenaankin. 

Pluto neliössä ja oppositiossa Venukseen vaatimalla vaatii kiinnittämään huomiota paitsi ihmissuhteisiin, myös niiden laatuun ja kuinka toiset kohtelevat ja arvostavat itseä suhteissa. Ihmissuhteiden erilaiset puolet näkyvät selvemmin ja erilaisia asioita paljastuu, sillä se on Pluton tehtävä ja luonne. Paljastaa. Kontrollin ja hallinnan tekijänä Pluto haluaa myös ihmissuhteisiin hallintaa ja järjestystä, ja paljastaa helposti manipuloinnin ja vaikuttamisen. Kuinka annamme itseämme kohdella, kuinka kohtelemme itseämme suhteissa toisiin.

Venus neliössä Venukseen on hienovarainen transiitti, joka voi kuitenkin suistaa ihmissuhteita epätasapainoon, ja nyt esiin nousevat eroavaisuudet maussa, tyylissä ja tunteiden ilmaisussa, voivat vaikuttaa suhteisiin.

Venuksen oppositio Venukseen voi nostaa esiin erilaiset arvot ja arvostukset. Voidaan vahvasti kokea arvostuksen puutetta, tulla torjutuksi tai kokea olevansa aliarvostettu tai vailla rakkautta. Riitelyn sijaan voidaan vetäytyä ja etääntyä suhteessa läheisestä ihmisestä ja etsiä lohtua shoppaillen, syöden tai paeten jonkin itselle miellyttävän pariin.

Mielenkiintoista vuoden 2018 toista (2.) viikkoa odotellen. Koitetaan pitää hermot kurissa, päät kylmänä ja sydämet avoimina kaikelle hyvälle.


 - Emelia
1. 2. 3. 4. 5.
|Kommentti

                       
Kirjoittaja

Sähköposti

Kotisivut

Yksityinen 
Roskapostisuojaus: Paljonko on kuusi miinus kolme?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)Ei kommentteja
©2019 Astropohdintoja -blogi | Emelian Auringon Paluut - suntuubi.com