Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Astropohdintoja -blogi

31123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031123

Subscribe RSS

 Lady Diana ja Mars Paluu
30.08.2017 23:43 | Emelia

Lady Diana ja Mars Paluu

Jatketaan vielä vähäsen Mars Paluiden parissa.

Mars Paluita voidaan hyödyntää, paitsi tarkasteltaessa minkä tyyppisiä tapahtumia ja millaista toimintaa tullaan periodin aikana kohtaamaan ja vetämään puoleensa, myös suunniteltaessa uuden yrityksen perustamista tai liittyen terveyteen ja hyvinvointiin. Terveyteen ja hyvinvointiin liittyen Marsiin liittyvät mahdolliset sairaudet, tapaturmat ja onnettomuudet. Palovammat, leikkaukset, tulehdukset, tapaturmat ja erilaiset törmäilyt ovat vahvasti Marsin aluetta.

Tänään tulee kuluneeksi 20 vuotta Lady Dianan kohtalokkaasta auto-onnettomuudesta. Itse henkilökohtaisesti muistan oikein hyvin missä olin, kun kuulin uutisen. Oli sunnuntaiaamu ja valmistauduimme isäni hautajaisiin – muistan oikein hyvin millaisissa tunteissa katselimme lähisuvun kanssa aamun uutisia ja mitä itse ajattelin.

Lady Diana Frances Spencer; 1.7. 1961, 19:45, Sandringham, UK – 31.8.1997 Paris, France, jälkeen puolenyön.

Dianan auto-onnettomuutta on useallakin taholla käytetty esimerkkinä Mars Paluun, syntymäkartan ja transiittien yhteentoiminnasta onnettomalla tavalla. Usealla taholla ovat astrologit sanoneet, ettei onnettomuutta olisi tapahtunut lainkaan, jos Diana olisi saanut oman toiveensa mukaan matkustaa Välimereltä suoraan poikiensa luokse sen sijaan, että poikkesi Dodin kanssa Pariisiin.

Dianalla oli ollut edellinen Mars Paluu 2.10.1996 ja tällä paluulla näkyy muutokset hänen elämässään. Syksyllä Mars Paluun aikaan Diana erosi Charlesista ja hänen asemansa muuttui. Mars Paluulla Skorpioni Nousu, joka myös merkitsee loppuun saattamisia ja virallisten asiakirjojen allekirjoittamisia.

Mars Paluun Askendentti sijoittuu Dianan syntymäkartan 10. Huoneeseen, johon liittyy myös julkisuus, julkinen toiminta, ammatillisuus, onnistumiset, tavoitteet, unelmat jne. ja nämä asiat korostuvat. Koska myös Mars Paluulla Mars on 10. Huoneessa tämä korostuu entisestään. Syntymäkartalla Dianan Mars on 8. Huoneessa, perintöjen ja yhteisten asioiden alueella yhtymässä Plutoon ja Yläsolmuun. Velvollisuudesta solmittu avioliitto ja perheen perustaminen – todellakin.

Dianan syntymäkartalla on siis vahva Pluton ja Marsin yhtymä ja tämä samainen kaksikko kohtasi toisensa uudelleen jännitteisen neliön muodossa 1996 Mars Paluulla. Mars Paluulla Mars sijoittuu 10. Huoneeseen, joka viittaa jännitteiseen suhteeseen julkisuuden kanssa / julkisuudessa. Marsia neliöivä Pluto sijoittuu Mars Paluulla 1. Huoneeseen, joka on lähipiirin, elinvoimaisuuden ja toiminnan aluetta, Marsin aluetta. Transiittina onnettomuuden hetkelläkin Pluto ja syntymäkartan Mars ovat neliössä, ja samoin myös tr. Pluto väljästi neliössä radixin Plutoon.

Näitä syntymäkartalta esiin nousevia aspektikontakteja ei voi koskaan korostaa liiaksi. Tässä tapauksessa Marsin ja Pluton välinen neliö viittaa vahvaan lataukseen, jossa osallisina ovat salaiset ja piilotetut energiat. Syntymäkartan yhtymästä purkautuva energia on erityisen vahva näiden kahden välillä ja neliö nostaa esiin latauksen haasteellisuuden ja jännitteen.

Uudelleen luotu kontakti voi energisoida koko kartan/ molemmat kartat sopivan transiitin kohdalla, ja vähäisiltäkin tuntuvat transiitit voivat saada aikaan odottamattomia vaikutuksia.

Mars hallitsee myös Oinasta ja paluulla 6. Huone alkaa Oinaan 17 asteesta, jonka kärjellä on Eris, puolitoistaneliössä huoneen hallitsijaan Marsiin.

Mars Paluulta löytyy myös Saturnuksen, Uranuksen ja Marsin välinen Yodi. Mars on tämän ”kohtalon / jumalan sormen” kärkenä. Oikein suunnattuna tämä kuvio on vahvan energian ilmentymä ja Mars olisi sen purkautumiskanava.

Dianan syntymäkartan Neptunus on Mars Paluun Askendentilla, mikä viittaa hämmennykseen ja virhearviointeihin. Neptunus liuentaa rakenteellisen Mars Paluun Askendentin edustamia olosuhteita ja tilanteita. (yhdistelmäkartta yllä)

Mars Paluun Askendentin tuntumassa ovat Aurinko (elinvoima, minä) ja Merkurius (liikkuminen, vuorovaikutus, kommunikointi), yhtymässä Askendenttiin, orbia nelisen astetta.

Dianan saapuminen Pariisiin aiheutti melkoisen mediamylläkän, papparazien keskuudessa siis, tuskin muu yleisö edes tiesi matkasta ennen kuin uutiset onnettomuudesta tulivat julkisuuteen. Ja tällöinkin kuvaajat ottivat kuvia onnettomuustilanteesta.

Syntymäkartan Neptunuksen ja toiminnallisen, aktiivisen paluukartan Auringon välinen yhtymä vain lisäsi Dianan valovoimaisuutta ja mielenkiintoa papparazzien keskuudessa. Liittyväthän Neptunukseen mielikuvat ja valokuvat. Neptunukseen liittyvät myös päihteet ja Dianan autoa kuljettanut todettiin rattijuopoksi. Lisäksi neptuniaanisia tekijöitä ovat myös salailu ja erilaiset salaliittoteoriat joita on tapahtumien johdosta pohdittu aina näihin päiviin asti. Ja keskellä tätä mylläkkää, aivan viimeisinä tunteinaankin Diana luotti toisten ymmärrykseen, arvostelukykyyn ja harkintaan.

Aurinko hallitsee Leijonaa ja näin ollen Mars Paluun Keskitaivasta, 10. Huonetta, maineen, kunnian ja julkisuuden aluetta. Syntymäkartan Uranus paluun Keskitaivaalla viittaa odottamattomiin ja epätavallisiin olosuhteisiin julkisuuden ja maineen alueella. Hyvin hallitsematonta.

Merkurius hallitsee Mars Paluun 8. Huonetta, josta löytyy Vertex (kohtalokkaat tilanteet ja ihmiset) yhtymässä Selenaan. Merkuriuksen hallitsema alue kartalla on myös 11. Huone, toiveet ja yhteisöllisyys.

Onnettomuuden ajankohdaksi mainitaan uutisten mukaan ”puolenyön jälkeen” ja tuolloin Mars oli vasta ylittänyt oman paluunsa Askendentin ja yhtymässä paluun Aurinko-Merkuriukseen ja ajankohdan Vertex (arvioin kellonajan 00.20) aivan Mars Paluun Askendentilla. Myös 0:20 aikoihin Deskendentti oli Dianan Askendentilla ja päinvastoin.

Tämän esimerkin esittelyllä ei ole todellakaan tarkoitus pelotella ketään liittyen Mars Paluisiin ja onnettomuuksiin. Tapahtuman aikaan taivaalla oli myös runsaasti Dianan kartalle kohdistuneita transiitteja, joista Uranuksen yhtymä radixin Jupiteriin ja kvinkunssi Aurinkoon ja Merkuriukseen, todennäköisesti myös osallisina vaikuttamassa tilanteisiin ja valintoihin. Myös tr. Merkurius oli yhtymässä Dianan radixin Pluto-Mars yhtymään.

Tapahtumissa mukana oli myös muita ja heidän karttojensa tekijät.

Marsin kyseessä ollessa on yleensä syytä ottaa asiat rauhallisesti ja välttää turhautumista ja äkkinäisiä liikkeitä. Tuona iltana edellä mainittuja oli mukana liikaa. Monelta virhearvioinnilta olisi varmasti vältytty, jos olisi vain maltettu hetkeksi rauhoittua. Mutta kuten Dianan silloinen oma, henkilökohtainen astrologi Debbie Frank sanoi haastattelussa muutama päivä sitten, odotettavissa oli käännekohta, mutta millainen sitä ei olisi voinut ennustaa. Tosin huomioimatta jo edellisenä syksynä ollutta Mars Paluuta, tilanteen ja ajankohdan transiiteista ei vaaratilanteita olisi voinutkaan nähdä.

Kuolemaa ei voi ennustaa, mutta usein traagisten tapahtumien jälkeen jäljelle jääneiden kartoilta voi nähdä muutoksia ja haasteita elämässä. Näin myös näkyi tuon haastattelun mukaan Camilla Parker-Bowles’in , nykyisen Cornwallin herttuattaren, kartalla.

(Lisää mm.Celeste Teal, Identyfying Planetary Triggers)

Näistä tunnelmista siirrytään pikkuhiljaa kohti syksyä. Toivotan kaikille oikein valoisaa ja lämmintä syyskauden alkua.


( Päivitetty: 31.08.2017 00:13 )

 - Emelia
1. 2. 3. 4. 5.
|Kommentti

                       
Kirjoittaja

Sähköposti

Kotisivut

Yksityinen 
Roskapostisuojaus: Paljonko on seitsemän plus neljä?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)Ei kommentteja
©2019 Astropohdintoja -blogi | Emelian Auringon Paluut - suntuubi.com