Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Astropohdintoja -blogi

31123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031123

Subscribe RSS

 Paluiden ja pysähdysten aikaan....
28.08.2017 22:42 | Emelia

 

Pysähdysten ja paluiden aikaan…

Allekirjoittaneella oli lauantaina jälleen vuosittainen Auringon Paluu. Ja kuinkas ollakaan sain paluulleni pysähtyneen Saturnuksen.

Saturnus on kulkenut hitaasti edestakaisin Jousimiehessä jo todellakin pidemmän aikaa, ja allekirjoittaneen kohdalla se on häirinnyt todella ikävästi olemalla kvinkunssissa syntymäkartan Saturnukseeni. Siispä ajanhallitsijan pysähdys tuntui todella henkilökohtaisesti viikonloppuna, kun seinällä kellokin pysähtyi.

En ollut kovin innostunut tästä Auringon Paluusta johtuen tuosta Saturnuksesta, mutta sen sijaan syvennyin tutkailemaan hieman enemmän tämän iltaista Mars Paluutani.

Mars Paluut ovat jääneet hieman vähemmälle huomiolle omalla kohdallani, vaikka toisaalta ei niitä pitäisi koskaan ohittaa. Mars Paluut antavat viitteitä millaiset asiat kiinnittävät huomion elämässä ja millaisiin asioihin meidän tulisi seuraavan 2,5 vuoden periodin aikana kiinnittää huomiota.

Vuorokaudet paluun molemmin puolin todennäköisesti tarjoilevat esiin nousevien teemojen mukaisesti tulevista asioista ja se, kuinka paluun aikaan näihin asioihin suhtautuu, antaa myös viitteitä siitä kuinka seuraavien vuosien aikana asioihin tarttuu ja niitä koettaa ratkaista. Kannattaa siis kiinnittää huomiota omaan asenteeseen ja tapaan suhtautua vastaan tuleviin asioihin paluun aikaan. On helpompaa jatkaa rakentavasti, kuin äkäillen ja kiukutellen.

Tarkoitukseni oli saada valmiiksi jo täksi illaksi Mars Paluiden tulkintaan liittyvä paketti, mutta nyt se on valitettavasti hieman viivästynyt. Tämän viikon aikana sen kuitenkin saanen valmiiksi, jos siis Mars Paluut kiinnostavat…

Omalla kohdallanikin kiinnitin huomiota Mars Paluuseeni tarkasteltuani sen tekijöitä ja huomioni kiinnityttyä tiettyihin yhtymäkohtiin muille kartoille.

Erityisen mielenkiintoiseksi Mars Paluun tällä kertaa teki luonnollisesti sen sijoittuminen näin lähelle Auringon Paluuta. Vaikka Mars Paluut vaikuttavat olevan kovin epäsäännöllisiä, johtuen Marsin hitaista peruutuksista (joinain vuosina paluiden väli voi olla jopa 3 vuotta), kulkevat Mars ja Aurinko kuitenkin säännönmukaisesti kohdaten toisensa ajoittain. Tämä väli on 15-17 vuotta ja jokainen näistä (15-17 vuoden välein tapahtuvista) Mars Paluista on taitekohta elämässä. Shamanistisessa astrologiassa näitä taitteita kuvataan seuraavalla tavalla

13-17 vuotta

Ensimmäinen Saturnuksen puolitus (oppositio), murrosikä, seksuaalinen herääminen

30-34 vuotta

Ensimmäinen Saturnuksen Paluu, aikuisuus

45-49 vuotta

Toinen Saturnuksen puolitus, oma elämä, aikuisuuden toinen vaihe

61-65 vuotta

Toinen Saturnuksen Paluu, kypsä ikä

77-81 vuotta

Kolmas Saturnuksen puolitus, viisas aikuisuus ja täyttymys, ympyrä sulkeutuu

Marsin luonnehan on maskuliininen, joten näiden paluiden merkitys naisten kartoilla liittyy kumppanuuteen ja parisuhteeseen, suhteeseen ”toiseen” (ei välttämättä vastakkaiseen sukupuoleen), samaan tapaan kuin Venuksen Paluiden kierrokset liittyvät miehen kartoilla hänen kumppaniinsa.

Mars Paluut naisten kartoilla

13-17 vuotta

Pubertetti, murrosikä, seksuaalisuuteen herääminen

30-37 vuotta

Perheen perustaminen, kumppanuus vakavana ja tärkeänä asiana

45-49 vuotta

Saturnuksen puolitus, vaihdevuosioireiden ilmestyminen, suhtautuminen ihmissuhteisiin muuttuu ja kumppanuus, kahdenvälinen suhde muuttuu tärkeämmäksi

61-65 vuotta

Kumppanuuden saavuttaminen edellisiäkin ikävuosia mahdollisempaa, kypsä ja täysin kumppanuuteen keskittyvä suhde

77-81

Maskuliinin arkkityypin etsintä päättyy, viisas vanhuus


Näiden edellä kuvattujen Mars paluiden ajankohtina Mars on lähellä Aurinkoa, joten sen paluu sijoittuu lähelle Auringon Paluuta. Kaikkein lähinnä Mars on Aurinkoa 15., 47. ja 79. syntymäpäivän aikoihin, jolloin Mars Paluu tapahtuu 8 päivän sisällä Auringon Paluusta.

Auringon ja Auringon Paluun läheisyys tekee Mars Paluusta luonnollisesti hieman erilaisen, koska taivaankappaleet eivät viikon aikana ehdi liikkua kovin paljon, joten Mars Paluulla on runsaasti samoja ja yhteneväisiä tekijöitä kuin Auringon Paluulla.

Mars Paluita tulkitaan samaan tapaan kuin muitakin paluita, luonnollisesti muistaen, että kyse on periodi-kartasta joka vaikuttaa 2,5-3 vuotta ja jonka teemat kertovat tahdosta, toiminnasta, voimasta, tahdonvoimasta, itsekurista, jämäkkyydestä, kilpailullisuudesta, sitkeydestä, lujuudesta jne..

Mars on todella villi taivaankappale, jonka käyttäytyminen on arvaamatonta ja joka vaatii lujaa ohjausta ja tiedostavaa hallintaa.

Parhaiten Mars Paluissakin pääsee alkuun tarkastelemalla omia paluitaan taaksepäin ja muistelemalla millaisten energioiden kanssa on tullut ja tarvinnut toimia viimeisten vuosien aikana.

Tällä omalla Mars Paluullani on muutama hyvin mielenkiintoinen yksityiskohta, jotka ajattelin tässä nyt tällä kertaa jakaa… koska kysymyksessä on vasta alkava periodi, on hyvin hankalaa nähdä tarkemmin mistä oikeastaan on kysymys, mutta luonnollisesti toiveena on positiivisia lopputuloksia.

Auringon Paluullani 2017-2018 on Askendentti 07 astetta Leijonaa 25’, merkissä josta myös Mars syntymäkartalla löytyy, Leijonan 25 astetta 10, radixin 7. Huoneessa. Mars on siten Auringon Paluulla ensimmäinen, nouseva syntymäkartan taivaankappale.

Mars Paluulla kartan Asc on puolestaan Kaksosissa osuen tarkasti syntymäkartan (radixin) Deskendentille, 7. Huoneen kärjelle 24 astetta 34’. Merkurius hallitsee Kaksosten lisäksi myös Neitsyttä, eli Aurinkoni merkkiä.

Auringon Paluulla Keskitaivas osuu Oinas Pisteelle, 0 astetta Oinasta 40’. Oinaan, Marsin hallitseman merkin sijoittuminen tulevaisuuden, tavoitteiden, päämäärien ja tavoitteiden Akselille ei liene sattumaa.

Mars Paluulla samalle asteelle, Oinas Pisteelle, 0 astetta Oinasta 16’ sijoittuu Onnen Piste (PF, Part Fortune). Jokainen merkinvaihdos aktivoi siten tuon kohdan ja erityisesti Auringon ja Marsin seuraavat transiitit Oinas Pisteelle, eli Vaa’an 0 asteelle.

Niin Auringon Paluulla kuin Mars Paluullakin molemmat (Aurinko ja Mars) ovat vahvasti esillä. Auringon Paluulla Mars on 8 asteen päässä Auringosta, Auringon takana, yhtymässä tr. Yläsolmuun ja yhdessä Auringon, Merkuriuksen ja Vestankin kanssa, kartan 2. Huoneessa.

Mars Paluulla järjestys hieman muuttuu ja ensin on Yläsolmu yhtymässä Marsiin, Merkurius, Aurinko ja Vesta kartan 5. Huoneessa.

Auringon Paluun Askendentin hallitsija, Aurinko, hallitsee myös Mars Paluun vahvasti korostunutta aluetta, Marsin Huonetta.

Allekirjoittaneella on syntymäkartallakin runsaasti tekijöitä merkkien viimeisillä asteilla. Olen aiemminkin tästä kirjoittanut, kartallani on tekijöitä tasaisesti 18-05 asteissa, joten transiittien aikaan karttani vilkkuu kuin joulukuusi. Näin ollen, kun myös paluille kasautuu runsaasti tekijöitä, on myös niihin kohdistuvilla transiiteilla painoa.

Auringon Paluulle osuvat kaikki transiitit ovat vaikuttavia, mutta luonnollisesti Auringon omalle paluulleen tekemät transiitit aktivoivat paluun kuviot, ja Marsin transiitit omalle paluulleen samoin. Kaikki paluut toimivat luonnollisesti aktiivisesti keskenään toisiaan vahvistaen tai ristiriitaisuuksia aiheuttaen, erityisesti kun kontakteja niiden välillä on. Omalla kohdallani näitä kontakteja on jokaiselle tämän syksyn paluulle (Aurinko, Mars, Merkurius, Jupiter ja Venus).

Kirjoitin aluksi tr. Saturnuksen hidastavasta vaikutuksesta. Saturnus on tällä hetkellä siis syntymäkartan 12. Huoneessa muutaman asteen päässä Askendentista, mutta samalla tälle Mars Paluulle se tulee muutaman asteen päähän kartan Deskendentistä, 6. Huoneeseen. Sen vaikutuksista ei tiedä, mutta todennäköisesti jotain tulee muuttumaan, kun hidas kulkija vihdoin ylittää Askendenttini, Jousimiehen 24 asteen lokakuussa ja lopulta siirtyy joulun aikaan Kauriiseen.uttumaan, kun hidas kulkija vihdoin ylittää Askendenttini, Jousimiehen 24 asteen lokakuussa ja lopulta siirtyy joulun aikaan Kauriiseen.

Nyt kun uusi Mars Paluu on aktiivinen, toivottaasti alkaa jälleen jotain tapahtua...


 - Emelia
1. 2. 3. 4. 5. Pisteet: 5.000 (1)
|Kommentti

                       
Kirjoittaja

Sähköposti

Kotisivut

Yksityinen 
Roskapostisuojaus: Paljonko on kahdeksan miinus kolme?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)Ei kommentteja
©2019 Astropohdintoja -blogi | Emelian Auringon Paluut - suntuubi.com